Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Madridul rămâne letal în UCL şi fără Ronaldo! Real o învinge pe Roma la scor de neprezentare. Eurogol pentru Diaz

VIDEO | Madridul rămâne letal în UCL şi fără Ronaldo! Real o învinge pe Roma la scor de neprezentare. Eurogol pentru Diaz

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat cu 3-0 meciul cu AS Roma şi a demonstrat că nu resimte lipsa lui Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor. ”Galacticii” au făcut spectacol pe Bernabeu la primul meci din noul sezon al Ligii Campionilor.

Real Madrid a apăsat pe pedala de acceleraţie încă din startul partidei, dar Olsen i-a ţinut în viaţă pe italieni cu mai multe parade senzaţionale. Portarul suedez n-a avut însă ce să mai facă în ultimul minut al primei reprize, când Isco a deschis scorul din lovitură liberă.

Madrilenii şi-au dublat avantajul în minutul 58, atunci când Gareth Bale a finalizat excelent după o pasă fabuloasă a lui Modric.

Balul a fost închis de Mariano Diaz, noul şeptar de pe Bernabeu. Înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo a făcut 3-0 cu o execuţie minunată.

Deţinătoarea trofeului revine astăzi în Liga Campionilor. Echipa pregătită de Lopetegui joacă, de la ora 22:00, pe propriul teren, împotriva semifinalistei din sezonul trecut, AS Roma. Cele două echipe s-au mai întâlnit şi în primăvara anului 2016. Madrilenii s-au calificat atunci în sferturile de finală, după ce s-au impus în ambele meciuri cu acelaşi scor, 2-0.

În La Liga, Real Madrid are un start de sezon decent, a acumulat zece puncte în patru etape disputate şi are un golaveraj de 11-3. De la plecarea lui Ronaldo, Bale şi Benzema au rămas cei mai importanţi jucători din ofensiva echipei lui Lopetegui. Cei doi au marcat şapte goluri şi au oferit două pase decisive.

De partea cealaltă, AS Roma are parte de un start de sezon de coşmar. Are trei meciuri consecutive fără victorie în meciurile oficiale, perioadă în care a încasat şapte goluri. A remizat pe propriul teren, 3-3, cu Atalanta, şi, în ultimul meci disputat, 2-2, cu Chievo. Între cele două remize, AS Roma a pierdut în deplasarea de la AC Milan, scor 1-2.

Echipele probabile:

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Bale

AS Roma (4-3-3): Olsen; Florenzi, Manolas, Juan Jesus, Kolarov; Pellegrini, N’Zonzi, Cristante; Under, Dzeko, El Shaarawy

Afla mai multe despre: as romareal madridbenzemachampions leagueronaldo 

viewscnt
Articole similare