Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mai bine pe teren decât în vestiar: "Vorbim în mai multe limbi, ne mai dor şi mâinile" Cum se înţeleg românii lui Dinamo cu străinii aduşi în iarnă

VIDEO | Mai bine pe teren decât în vestiar: "Vorbim în mai multe limbi, ne mai dor şi mâinile" Cum se înţeleg românii lui Dinamo cu străinii aduşi în iarnă
Comentarii

Rednic a făcut o multinaţională în această iarnă la Dinamo, iar jucătorii aduşi din mai multe zări încearcă să formeze un grup. Limba fotbalului este la modă în Ştefan cel Mare.

Ioan Filip a dezvăluit cum se face simbioza la Dinamo între românii din lot şi străinii veniţi la dorinţa lui Mircea Rednic. 
 
"În multe limbi ne înţelegem în vestiar, ne mai dor şi mâinile. Eu m-am integrat bine la echipă, m-au primit bine băieţii, suntem mulţi jucători noi, am reuşit să ne închegăm bine" a dezvăluit mijlocaşul.  
 
Ca să mai aibă şanse la play-off, roş-albii trebuie să confirme succesul cu Iaşiul la Sfântu Gheorghe.
 
"Trebuie să mergem ca o echipă mare şi să câştigăm. Suntem bine, am fost încrezători chiar dacă nu am avut rezultate în pregătiri, ştiam că în campionat va fi altceva. Etapa trecută noi am produs surpriza placută, Sepsi nu prea, mai avem patru finale, vedem ce se va întâmplă. Cu siguranţă o să fie un meci frumos, depinde de noi, mai avem 4 meciuri şi vedem la sfârşit ce o să fie. Cu Sepsi din punctul de vedere al poziţiei în clasament suntem outsideri, dar din cel al istoriei suntem favoriţi" a mai spus jucătorul ajuns în această iarnă în Ştefan cel Mare. 

 

LIVE Conferinţă Dinamo înaintea meciului cu Sepsi, de sâmbătă

Publicată de Telekom Sport Romania pe Joi, 7 februarie 2019

 

Afla mai multe despre: ioan filipdinamosepsi 

viewscnt
Articole similare