Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mai este vreo şansă să mai apară în vreun meci, ca o partidă de adio?" Bogdan Vintilă a lămurit situaţia lui Mihai Pintilii

VIDEO | "Mai este vreo şansă să mai apară în vreun meci, ca o partidă de adio?" Bogdan Vintilă a lămurit situaţia lui Mihai Pintilii

FCSB

Comentarii

Bogdan Vintilă, antrenorul echipei FCSB, se aşteaptă ca adversara de luni, Academica Clinceni, să opună opună o rezistenţă serioasă, motiv pentru care cere sprijinul fanilor roş-albaştrilor.

"Faptul că vor juca împotriva noastră le va da un plus de adrenalină şi de entuziasm. Ne întoarcem pe Arena Naţională şi ne-am dori ca odată cu acest joc să avem suporteri mai mulţi în tribună, să ne încurajeze. 

E important, pentru că în anii precedenţi cu echipele mici au fost probleme. Cele mai importante sunt cele trei puncte. Acum, cu cine le luăm, chiar nu cohtează, dar sunt importante cele trei puncte.

Indiferent ce parcurs ai în campionat, în momentul în care joci contra FCSB-ului, este meciul care îţi poate salva un sezon. Cel puţin ca imagine.

Pe mine mă bucură victoria de mâine, dacă o vom obţine (n.r. - nu remiza Mediaşului cu CFR). Pe mine mă interesează doar ce face FCSB. Şi eu vreau să câştig", a declarat Bogdan Vintilă, într-o conferinţă de presă.

La final, Bogdan Vintilă a fost întrebat despre situaţia lui Mihai Pintilii, care s-a retras din activitate în această iarnă. "Pintilii mai este vreo şansă să mai apară în vreun meci, ca o partidă de adio?", a fost întrebat antrenorul FCSB-ului, care s-a declarat sceptic: "Nu cred".

FCSB - Academica Clinceni, luni, ora 20:00, Telekom Sport 1

Meciul dintre FCSB şi Academica Clinceni este programat să se dispute luni, de la ora 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare