Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mai încet, că te ia radarul :)) Simon Măzărache s-a crezut Gareth Bale, dar a uitat că joacă în Liga 2. Cum s-a încheiat totul

VIDEO | Mai încet, că te ia radarul :)) Simon Măzărache s-a crezut Gareth Bale, dar a uitat că joacă în Liga 2. Cum s-a încheiat totul

Liga 2

Comentarii

Simon Măzărache, atacantul echipei CS Mioveni, a fost protagonistul unui moment amuzant, în timpul meciului cu U Cluj, disputat duminică în Liga 2.

Fostul vârf al Universităţii Craiova a primit o pasă pe culoar, în minutul 4, şi a încercat să pătrundă în viteză în careul advers, dar s-a dezechilibrat, fără să fie atins de vreun adversar, şi s-a prăbuşit pe gazon, spre amuzamentul spectatorilor de pe Cluj Arena.

Simon Măzărache joacă la Mioveni de la începutul anului, după despărţirea de Concordia Chiajna. Atacantul de 26 de ani a mai evoluat, printre altele, şi la Universitatea Craiova, timp de trei ani, între 2015 şi 2018, perioadă în care a marcat de şapte ori în 60 de meciuri.

U Cluj - Dacia Mioveni, scor 2-2, în Liga 2

Universitatea Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 (0-1), partida jucată, duminică, pe teren propriu, cu CS Mioveni, în etapa a XIII-a a Ligii a II-a.

Au marcat: Goga '52 (p), Dican '85 / Coşereanu '5, Anghelina '78.

Tot duminică, s-au mai disputat partidele UTA Arad - ASU Politehnica Timişoara, scor 1-0, şi Ripensia Timişoara - Daco Getica Bucureşti, scor 7-0.

În clasament, lider este CS Mioveni, neînvinsă, cu 27 de puncte, urmată de Turris-Oltul Turnu Măgurele, cu 26 de puncte, şi de UTA Arad, cu 23 de puncte.

Cu patru rezultate de egalitate şi o înfrângere în ultimele cinci meciuri, U Cluj este pe locul 16, retrogradabil, cu 13 puncte.

Afla mai multe despre: mazarache 

viewscnt
Articole similare