Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mai jos de-atât nu se poate! Dinamo, minim istoric! ”Câinii” au fost învinşi de Juventus Bucureşti şi continuă sezonul teribil

VIDEO | Mai jos de-atât nu se poate! Dinamo, minim istoric! ”Câinii” au fost învinşi de Juventus Bucureşti şi continuă sezonul teribil

Superliga

Comentarii

Dinamo Bucureşti a pierdut meciul cu Juventus Bucureşti, scor 1-2, şi a bifat o nouă performanţă dezamăgitoare în acest sezon! ”Câinii” au cedat chiar în Ştefan cel Mare în faţa formaţiei de pe ultimul loc din Playout.

Coşmarul dinamoviştilor a început în minutul 10, când Ciprian Petre, la 37 de ani, a apărut singur în careu şi l-a învins pe Muţiu cu un şut la colţul lung. Până la pauză, Dinamo n-a reuşit să ajungă niciodată periculos la poarta lui Drăghia.

În partea a doua, ”câinii” au părut că au înţeles mesajul lui Bratu şi au restabilit egalitatea. În minutul 51, Popa rămâne faţă în faţă cu Drăghia, după o eroare imensă în apărarea lui Juventus, şi face 1-1.

Finalul de meci a adus golul tot pentru trupa lui Marius Baciu. Walace face o cursă incredibilă şi ajunge la finalizare în minutul 70, atunic când şutează excelent şi o readuce pe Juventus în avantaj. Se putea termina 2-2, dar Drăghia a avut intervenţia carierei în minutul 84, când i-a refuzat golul lui Salomao cu o paradă fenomenală.

În urma acestui rezultat, Juventus a părăsit, cel puţin pentru moment, ultima poziţie din Playout, şi a reintrat cu şanse importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

VIDEO | DINAMO - JUVENTUS 1-2

ECHIPELE DE START:

DINAMO: Muţiu - Romera, Popescu, Katsikas, Olteanu - Mahlangu, Nistor - Torje, Pesici, Moldoveanu - D. Popa
JUVENTUS: Drăghia - Kardes, Walace, Leca, D. Popescu - V. Gheorghe, Acolatse - Drăghici, C. Petre,  Nicoară - Elek


Min. 90+3: Fluier final.

Min. 84: Intervenţie excelentă a lui Drăghia! Salomao putea restabili egalitatea, dar portarul lui Juventus are un reflex incredibil.

Min. 70: GOOOL JUVENTUS! Walace o readuce pe Juventus în avantaj

Min. 63: Ocazie IMENSĂ pentru Dinamo! Moldoveanu încearcă să-l învingă pe Drăghia cu o deviere cu călcâiul, dar portarul oaspeţilor scoate incredibil.

Min. 51: GOOOL DINAMO! Popa restabileşte egalitatea, după o eroare uriaşă în apărarea lui Juventus.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare.

Min. 10: GOOOL JUVENTUS! Ciprian Petre deschide scorul, cu un şut din interiorul careului.

Min. 1: A început meciul.

Dinamo va juca în această etapă contra unei echipe care a reuşit doar două victorii în tot sezonul, dintre care una în play-out. De altfel, ”roş-albii” n-au avut probleme cu Juventus în cele două meciuri directe pe care le-au avut în acest sezon. Ambele au fost câştigate de Dinamo cu 3-0.

Juventus a trecut însă în iarnă prin unele transformări la nivelul lotului, iar în acest an a arătat mult mai bine. De altfel, una dintre cele două victorii obţinute în acest sezon este chiar în play-out, 1-0 cu ACS Poli Timişoara. Florin Bratu îi avertizează şi el pe jucători că urmează un meci greu:

”Vom întâlni un adversar bun, un adversar care s-a schimbat foarte mult odată cu venirea lui Marius Baciu şi a lui Eric Lincar. Un adversar care, din punct de vedere defensiv, stă mult mai bine, un adversar care primeşte mult mai greu gol în momentul de faţă. Şi un adversar care are nevoie de puncte, ceea ce este foarte important pentru ei”, a spus Florin Bratu.

Casele de pariuri o dau favorită clară pe Dinamo, cu o cotă la victorie de 1.35, în timp ce Juventus are 8.00.

LIVE VIDEO | Dinamo - Juventus Bucureşti, vineri, de la 20:45, pe Telekom Sport 1. Cele mai importante faze video sunt pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamojuventus bucurestiliga 1florin bratu 

viewscnt
Articole similare