Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mainz-ul lui Maxim, victorie cu Koln. Urmăreşte AICI rezumatele meciurilor de vineri din cele mai importante campionate

VIDEO | Mainz-ul lui Maxim, victorie cu Koln. Urmăreşte AICI rezumatele meciurilor de vineri din cele mai importante campionate
Comentarii

Vineri au început etapele din Bundesliga, LaLiga şi Serie A, în direct la Telekom Sport. Urmăreşte mai jos rezumatele partidelor.

Cu Maxim rezervă, Mainz a obţinut o victorie care o scoate momentan din zona fierbinte a clasamentului. S-a impus cu 3-1 în faţa celor de la Koln. Oaspeţii au deschis scorul prin Terodde, care a marcat cu un şut bine plasat. Mainz a restabilit egalitatea tot în prima repriză: Boetius a înscris pentru 1-1. În repriza secundă, gazdele au ieşit mult mai motivate de la vestiar. Quaison a reuşit un gol superb şi a dus-o pe Mainz în avantaj. Scorul final a fost stabilit de Oztunali, în ultimele minute de joc. 
 
 
Cu Chiricheş în afara lotului, Sassuolo a avut emoţii în startul meciului de la Verona. Di Carmine a fost la un pas de deschiderea scorului pentru nou-promovată. În celălalt careu, Jeremy Boga a ratat inexplicabil unu la unu cu Silvestri. Portarul şi-a mai salvat o dată echipa în finalul primei reprize, la lovitura liberă perfect executată de Berardi. Verona a început bine şi repriza a doua, dar bara a salvat-o pe Sassuolo la execuţia lui Faraoni. Ocazia s-a răzbunat la cealaltă poartă. Djuricic a marcat superb de la marginea careului. Verona putea reveni în meci, dar bara s-a opus din nou la execuţia lui Verre, iar pe recuperare Di Carmine şi-a bătut joc de o şansă uriaşă.  Sassuolo a încheiat şi ea meciul cu o bară. Nu a mai contat. Echipa lui Chiricheş s-a impus cu 1-0 şi a ieşit momentan din zona retrogradării.
 
 
Villarreal îşi continuă startul excelent de sezon din La Liga, după o nouă victorie spectaculoasă pe Estadio de la Ceramica. Ekambi a deschis scorul contra lui Alaves după mai puţin de un sfert de oră. Bascii au revenit în joc în startul părţii a doua. Lucas Perez a marcat superb din foarfecă. Villarreal s-a întors în atac, iar Cazorla a avut şansa lui 2-1. Nu a mai durat însă mult şi tabela s-a modificat din nou. Ekambi a făcut dubla şi a ajuns la cinci goluri în ultimele patru etape. Imediat Gerard Moreno şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor. În prelungiri, Ontiveros a executat perfect o lovitură liberă şi a stabilit scorul final, Villarreal - Alaves 4-1.
 

Afla mai multe despre: bundesligala ligaserie arezumate 

viewscnt
Articole similare