Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Mamma Mia!" Reacţia lui Rednic când a văzut grupa de la Campionatul European. Pe cine aruncă vina în scandalul de la naţionala mare

VIDEO | "Mamma Mia!" Reacţia lui Rednic când a văzut grupa de la Campionatul European. Pe cine aruncă vina în scandalul de la naţionala mare

Echipa națională

Comentarii

La conferinţa de presă după meciul dintre Dinamo şi Gaz Metan, încheiat la egalitate, 1-1, Mircea Rednic a avut să vorbească şi despre echipa naţională. Atât despre selecţionata U21, care şi-a aflat adversarele la Campionatul European de anul viitor, cât şi despre cea antrenată de Cosmin Contra, care a ratat rămânerea în urna a 3-a valorică.

"E piesă grupa. Mamma mia, mamma mia!", a fost prima reacţie a lui Rednic despre grupa cu Anglia, Franţa şi Croaţia. Antrenorul lui Dinamo a continuat şi i-a motivat pe tinerii tricolori: "Mai grea ca asta ce să mai fie? Spania mai lipsea. E foarte greu. Dar avem şi noi jucători buni. Se joacă. Aşa că... cu încredere! Nu au ce să piardă. Noi suntem fericiţi că nu ne-am mai calificat de nu ştiu câţi ani. Eşti acolo, se pot întâmpla multe. Şi noi avem calitate în echipă şi Rădoi a demonstrat că e inspirat în alegerea jucătorilor. Şi felul cum joacă mi-a plăcut".

Când a venit vorba despre naţionala mare, "Puriul" a afirmat că nu s-a ştiut concret despre situaţia României, care mai trebuia să înscrie un gol pentru a nu cădea în urna a 4-a, dar chiar şi aşa îl laudă pe Contra pentru ultimul meci din grupă: "Au fost doi, au mai fost unii cu care am vorbit şi noi. Eu spun că nu s-a ştiut. Eu v-am spus, Cosmin a şi lucrat puţin tactic, mai ales că nu mai bătusem niciodată pe Muntenegru". 

În ciuda faptului că vom pleca cu un oarecare dezavantaj în preliminariile pentru Campionatul European din 2020, Rednic este optimist că ne putem califica şi şi-a adus aminte de experienţa trăită de generaţia lui: "Şi noi, ne-am calificat la Europene în 84 dintr-o grupă foarte grea. Cu campioana mondială Italia, cu Cehoslovacia, care era echipă puternică, cu Suedia... Eram tot aşa, în urna a patra. Sunt şanse. Oricum, e o creştere, se vede în jocul echipei naţionale. E mult mai bine.Şi presiune şi mişcare multă şi entuziasm şi agresivitate.... acum ştiţi cum e, azi, normal trebuia să piard. Şi cu puţin noroc am scos un punct".

Afla mai multe despre: mircea rednicechipa nationalacosmin contraromania u21campionatul european 

viewscnt
Articole similare