Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City a câştigat Supercupa Angliei: Aguero eroul echipei lui Guardiola

VIDEO | Manchester City a câştigat Supercupa Angliei: Aguero eroul echipei lui Guardiola

Manchester City

Comentarii

Trupa lui Pep Guardiola a câştigat primul meci al sezonului, după ce a învins-o pe Chelsea cu 2-0. Sergio Aguero a marcat golurile primului succes al noului an competiţional pentru ”cetăţeni”.

Pentru Maurizio Sarri a fost debutul oficial pe banca londenezilor. N-a putut folosi o parte dintre viitorii titulari şi a fost nevoit să apeleze la tânărul Hodson Odoi sau la rezerve precum Luiz, Barkley, Pedro şi Morata. 

Chelsea a folosit un sistem cu 4 fundaşi, unul uşor atipic pentru ceea ce a oferit gruparea londoneză în era Conte, dar şi pentru ceea ce obişnuieşte să ofere Sarri.

Manchester City a controlat partida, dar, aşa cum era de aşteptat, n-a fost deloc un meci dezechilibrat din punct de vedere al posesiei. La final, City a avut doar 53% posesie, dar a şutat de 7 ori pe spaţiul porţii, în timp ce londonezii au cadrat doar 2 şuturi.

Aguero a deschis scorul în minutul 13 după pasa tânărului Fodden, iar la 15 minute de la reluarea partidei a marcat pentru 2-0, în urma assist-ului de la Bernardo Silva. Au fost golurile cu numărul 200 şi 201 marcate de Kun Aguero pentru Manchester City.

 

 

 

 

Cei doi antrenori au trimis în teren următoarele echipe:


Chelsea: Caballero - Azpilicueta, Rudiger, D. Luiz, Alonso - Fabregas (Drinkwater 60), Jorginho, Barkley - Pedro (Moses 80), Morata (T. Abraham 69), Hudson-Odoi (Willian 60)

Manchester City: Bravo - Walker, Stones, Laporte (Otamendi 87), Mendy - B. Silva, Fernandinho, Foden (B. Diaz 75) - Mahrez (G. Jesus 68), Aguero (Kompany 80), Sane (Gundogan 46)

Afla mai multe despre: manchester citychelseasupercupa angliei 

viewscnt
Articole similare