Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester City - Borussia Dortmund, 2-1. "Cetăţenii" au câştigat prin golul lui Foden din ultimul minut. Partidă dificilă pentru Haţegan

VIDEO | Manchester City - Borussia Dortmund, 2-1. "Cetăţenii" au câştigat prin golul lui Foden din ultimul minut. Partidă dificilă pentru Haţegan

Fotbal

Comentarii

Manchester City s-a duelat cu Borussia Dortmund pe Etihad, în meciul tur din sferturile Champions League. "Cetăţenii" au câştigat datorită golului dat de Foden în minutul 90. Cel care a deschis scorul a fost Kevin De Bruyne, iar Reus reuşise egalarea pentru Dortmund. Echipa lui Guardiola a fost mai bună şi a reuşit victoria din primul meci contra celor de la Dortmund, iar următorul duel dintre cele două va avea loc pe Signal Iduna Park.

Manchester CIty a câştigat greu pe teren propriu în faţa Borussiei. Englezii au început excelent partida şi au deschis scorul în minutul 19. De Bruyne a iniţiat contraatacul devastator al cetăţenilor şi tot el l-a finalizat. În a doua parte a reprizei, în centrul atenţiei a fost Ovidiu Haţegan. Arbitrul arădean a dictat o lovitură de la 11 metri la simularea lui Rodri, apoi a întors decizia, după ce a revăzut faza. Apoi, a anulat reuşita lui Bellingham, care îi furase mingea lui Ederson. Actul secund a început cu ocazia mare ratată de Haaland. Norvegianul a fost blocat de Ederson, iar la poarta cealaltă, Hitz a făcut şi el minuni. Goalkeeperul Borussiei a respins incredibil şutul lui Foden. Haaland nu a marcat, dar a reuşit o pasă senzaţională, pentru golul lui Reus. Căpitanul nemţilor a înscris cu şase minute înainte de ultimul fluier, dar nu a stabilit scorul final. Foden a marcat în minutul 90, iar Manchester City - Dortmund s-a încheiat 2 la 1. 

Manchester City - Borussia Dortmund 1-1 (De Bruyne 19', Foden 90' - Reus 84')

Echipele de start:

Manchester City: Ederson - Walker, Dias, Stones, Canelo - Rodri, Gundogan, De Bruyne - Mahrez, Silva, Foden.

Borussia Dortmund: Hitz - Morey Bauza, Akanji, Hummels, Guerreiro - Can, Bellingham, Dahoud - Knauff, Haaland, Reus

Min. 90+3 Final de meci.

Min. 90 GOOOOL Manchester City. Foden înscrie golul victoriei.

Min. 84 GOOOOOL Borussia Dortmund. Reus face 1-1.

Min. 80 Ocazie de gol pentru englezi.

Min. 76 Şansă de gol pentru Manchester City.

Min. 64 Ocazie incredibilă a lui Foden. 

Min. 48 Haaland aproape de gol.

Min. 46 Începe a doua repriză.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 37 Bellingham primeşte cartonaş galben după o intrare dură la Ederson.

Min. 37 Gol anulat al lui Dortmund.

Min. 30 Haţegan i-a dat galben lui Can, după un presupus fault aspura lui Rodri.

Min. 29 Decizie îndoielnică a lui Ovidiu Haţegan.

Min. 19 GOOOOOL Manchester City. De Bruyne deschide scorul.

Min. 7 Ocazie mare a lui Dortmund.

Min. 1 Începe meciul!

Cu titlul deja asigurat în Premier League, obliectivul principal pentru City a rămas doar Liga Campionilor. După ce a eliminat-o cu 4-0 la general pe Monchengladbach în optimi, viitoarea campioană a Premier League va juca în faţa unei alte formaţii din Bundesliga.

Pentru Guardiola, Liga Campionilor este un vis încă neîmplinit cu Manchester City. În ultimele 3 sezoane, City s-a oprit de fiecare dată în sferturi. Manchester City nu a mai primit gol în ultimele 7 jocuri de Liga Campionilor. Doar Arsenal a reuşit o performanţă mai bună în sezonul 2005-2006. City vine după 5 victorii din ultimele 6 jocuri de Liga Campionilor.

Dortmund s-a calificat cu greu în faţa celor de la Sevilla. Cu cel mai în dorit atacat din lume la ora actuală, Erling Haaland, formaţia din Bundesliga caută să profite şi poate chiar să obţină trofeul în poate ultimul sezon de Ligă cu starul norvegian în formaţie. Borussia a câştigat ultimele 4 jocuri din 6 în Liga Campionilor.

 

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare