Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United l-a transferat pe Harry Maguire, cel mai scump fundaş din istorie. Cât au plătit "diavolii" celor de la Leicester City

VIDEO | Manchester United l-a transferat pe Harry Maguire, cel mai scump fundaş din istorie. Cât au plătit "diavolii" celor de la Leicester City
Comentarii

Manchester United şi-a betonat apărarea cu stâlpul central al defensivei Albionului, jucătorul lui Leicester City, Harry Maguire, adus pentru 87 milioane de euro.

Harry Maguire a a devenit cel mai scump fundaş din lume, după ce Manchester United le-a plătit celor de la Leicester City 87 de milioane de euro, cu două mai multe decât a plătit Juventus pentru Matthijs de Ligt (de la Ajax), şi cu trei mai mult decât a plătit Liverpool pentru Virgil Van Dijk (de la Southampton). Fundaşul englez de 26 de ani a semnat un contract pe şase ani, cu opţiune de prelungire pe încă un an, cu „Red Devils”.

Harry Maguire a fost prezentat astăzi, pe Old Trafford, unde a oferit şi prima declaraţie în tricoul „diavolilor”: "Sunt încântat să semnez cu un club atât de mare. M-am bucur din plin de timpul petrecut la Leicester şi vreau să mulţumesc tuturor celor de acolo. Au fost două sezoane fantastice. Chiar şi aşa, când vine Manchester United şi îşi bate în uşă, este o oportunitate incredibilă. Din ce am vorbit cu antrenorul, sunt foarte încântat de viziunea şi planurile pe care le are cu echipa. Este clar faptul că Ole construieşte o echipă care să câştige trofee”

Şi antrenorul celor de la Manchester United, Ole Gunnar Soljskaer, a avut cuvinte de laudă la adresa prospătului său elev. "Harry este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din fotbal şi sunt foarte bucuros că am reuşit să-i obţinem semnătura. Citeşte foarte bine jocul şi are o prezenţă puternică pe teren, cu abilitatea de a rămâne calm sub presiune, întărită de controlul balonului şi prezenţa masivă în cele două careuri. Îl văd adaptându-se bine în grupul echipei, atât pe teren, cât şi în afara lui", a declarat Soljskaer.

 

 

 

 

Afla mai multe despre: harry maguire 

viewscnt
Articole similare