Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manchester United s-a impus fără probleme în faţa celor de la Yeovil în Cupa Angliei. Alexis Sanchez a debutat în tricoul lui United

VIDEO | Manchester United s-a impus fără probleme în faţa celor de la Yeovil în Cupa Angliei. Alexis Sanchez a debutat în tricoul lui United
Comentarii

Mourinho a primit cadoul aşteptat la împlinirea a 55 de ani. Manchester United s-a calificat în optimile Cupei Angliei, după un succes lejer cu o echipă de liga a 4-a.

Meciul de cupă de la Yoevil a fost prilejul perfect pentru Mourinho să îi ofere debutul lui Alexis Sanchez în tricoul lui Manchester United. Chilianul a fost titular şi a oferit pasa decisivă la golul de 2-0. Ander Herera, la meciul 150 pentru United, a fost beneficiarul.

Scorul fusese deschis în finalul primei reprize de către Rashford. Atacantul englez a bifat a 10-a reuşită a sezonului. În final au mai venit două goluri. Lingaard a înscris pentru 3-0, iar Lukaku, intrat pe parcurs, a închis tabela la 4-0.

Singura echipă de liga a patra rămasă în competiţie a contat în atac prin Sowunmi. Yeovil Town a părăsit Cupa, însă în câştig. 160.000 de euro au primit alb-verzii pentru că au jucat şaisprezecimi, ceea ce înseamnă salariul primului unsprezece pe şase luni.

Yeovil - Manchester United 0-4 (Rashford 41, Herrera 61)

Min. 90+3.  Introdus pe parcursul partidei, Lukaku marchează la ultima fază.

Min. 89.  Lingard marchează golul trei pentru Manchester United, după o lovitură de la margine.

Min 61. Herrera face 2-0 pentru United după o pasă excelentă a lui Sanchez.

Min 41. Rashford deschide scorul după o eroare imensă a apărării lui Yeovil.

Echipele de start:
Yeovil (4-4-2):
Krysiak - James, Sowunmi, Smith, Dickson - Green, Wing, Bird, Gray - Zoko, Sturridge. 
United (4-3-3): Romero - Darmian, Lindelof, Rojo, Shaw - Herrera, Carrick, McTominay - Mata, Rashford, Sanchez. 

Manchester United a ajuns în ”16-imile” Cupei Angliei după ce a trecut de Derby, scor 2-0 în turul precedent. De partea cealaltă, tot în turul precedent, Yeovil a eliminat-o pe Bradford, câştigând cu acelaşi scor ca ”diavolii”. Dacă se impune, trupa lui Jose Mourinho ar obţine a cincea victorie la rând.

Apararea lui United a rulat la potenţialul maxim în 2018, United fiind fără gol primit în noul an. Yeovil n-are pretenţii prea mari de la această partidă, fiind o echipă din liga a patra a Angliei, care se luptă pentru evitarea retrogradări.. 

Afla mai multe despre: sanchezmanchester unitedcupa angliei 

viewscnt
Articole similare