Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mandanda a ajuns în România! Prima reacţie a noului jucător al lui Dinamo şi cum a contribuit Gnohere la realizarea mutării: "E cel mai bun prieten al meu!"

VIDEO | Mandanda a ajuns în România! Prima reacţie a noului jucător al lui Dinamo şi cum a contribuit Gnohere la realizarea mutării: "E cel mai bun prieten al meu!"galerie foto

Superliga

Comentarii

Parfait Mandanda a sosit în România şi urmează să semneze un contract cu Dinamo.

Fratele celebrului Steve Mandanda, care în vara lui 2018 a devenit campion mondial cu Franţa, este tot portar şi a dezvăluit că Harem Gnohere este cel mai bun prieten al său, iar francezul lui FCSB a avut o contribuţie importantă în realizarea mutării.

  • Portarul a fost aşteptat la aeroport de Luana Rednic, care se va ocupa de intermedierea mutării.

Gnohere i-a spus lui Mandanda că Dinamo este un club mare şi l-a sfătuit să accepte oferta "câinilor".



Mandanda şi Gnohere (foto jos) au copilărit împreună şi au fost colegi aproape trei sezoane la Charleroi, în Belgia.



"Ştiu că deja unul dintre prietenii mei este aici, Gnohere la Steaua, deci am mai venit aici din când în când pentru a-l mai vedea.

Ce ştiu despre Dinamo este că am venit la o echipă mare, dar care anul acesta este într-o situaţie mai complicată, dar ăsta este fotbalul. Şi mai ştiu că am tricoul lui Dinamo acasă.

Da, (n.r. Gnohere) este prietenul meu cel mai bun, ne ştim de foarte mult timp. Am jucat alături de el la Charleroi, dar şi când eram mai mici. Da, m-a sfătuit să vin, ca să am meciuri în picioare şi să joc la Dinamo.

Da, ştiu asta foarte bine (n.r. că Că Dinamo e marea rivală a FCSB-ului). Am văzut meciurile la televizor şi ştiu că situaţia este una fierbinte. Mai sunt câteva lucruri de pus la punct şi vom vedea ce va urma.

Mi-a spus că este un club mare, că este o echipă bună, el a jucat la Dinamo şi m-a sfătuit să vin. Bineînţeles că am vorbit şi cu el (n.r. cu Steve Mandanda) Normal. Am discutat, am stat mult timp de vorbă şi cred că am luat decizia bună pentru mine
", a declarat noul portar al lui Dinamo.

Parfait Mandanda a fost adus pentru a îi face concurenţă lui Sean McDermott, de asemenea venit în această iarnă. Irlandezul născut în Norvegia pare să nu îl fi impresionat pe Mircea Rednic, chiar dacă a primit doar două goluri în cele trei meciuri jucate pentru "câini" în acest an.

  •     Bordeaux, AS Beauvais, Altay şi Charleloi sunt echipele la care a evoluat congolezul
  •     17 selecţii are pentru echipa naţională a Republicii Democrate Congo
  •     400.000 de euro este cota portarului, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mandandaromaniadinamo 

viewscnt
Articole similare