Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manea are planuri mari la FCSB: "Vreau titlul şi Cupa". De ce a refuzat trei cluburi din Serie A: "Am acceptat să vin aici fără să stau pe gânduri"

VIDEO | Manea are planuri mari la FCSB: "Vreau titlul şi Cupa". De ce a refuzat trei cluburi din Serie A: "Am acceptat să vin aici fără să stau pe gânduri"

FCSB

Comentarii

Cristi Manea a semnat cu FCSB şi a sosit deja la Bucureşti. Fundaşul dreapta a fost împrumutat de Apollon până la finalul sezonului, iar roş-albaştrii pot activa, în vara următoare, şi clauza de cumpărare a jucătorului în valoare de 2,5 milioane de euro.

"Sunt bucuros că am reuşit să semnez cu ei şi de-abia aştept să începem pregătirile şi să vină următorul meci. (n.r. Nu te sperie situaţia de acolo?) Ce situaţie? Nu m-a speriat deloc. Steaua este o echipă puternică şi sigur ne vom reveni şi vom fi acolo sus.

Am avut câteva oferte din Serie A, iniţial, de aia am mers în Italia, pentru că am avut vreo 3 cluburi acolo, dar nu am acceptat eu pentru că nu mi-a plăcut situaţia în care mă puneau, mă trimiteau împrumut şi nu am vrut. A venit domnul Becali cu oferta şi am ales fără să mă gândesc.

Sper să fiu eu talismanul norocos al echipei şi să luăm campionatul şi Cupa României. Totul este posibil pentru că este foarte lung campionatul, iar eu cred că în play-off se va decide, pentru că se înjumătăţesc punctele şi acum am prins şi eu experienţă şi am văzut. În play-off se va decide totul" , a declarat Cristi Manea.

Afla mai multe despre: maneafcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare