Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mangia cere schimbarea sistemului competiţional în Liga I: "Aşa ar fi cel mai bine". Cum a ironizat "rabona" lui Mihai Roman

VIDEO | Mangia cere schimbarea sistemului competiţional în Liga I: "Aşa ar fi cel mai bine". Cum a ironizat "rabona" lui Mihai Roman

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut meciul de la FC Botoşani, scor 1-2, şi a pierdut contactul cu primele două candidate la titlu. În acest moment, oltenii sunt la cinci puncte în spatele ocupantei locului secund, FCSB, şi la şapte puncte de liderul CFR Cluj.

"Nu am făcut o primă repriză bună, am avut multe greşeli în apărare, ne-am revenit în repriza secundă, dar a fost prea târziu. Nu vreau să vorbesc de arbitri. Am o singură rugăminte. Am auzit că mulţi spun că este Craiova avantajată de arbitri. Să nu se mai spună aşa ceva şi să-şi vadă de echipele lor.

Eu sunt oaspete în această ţară, dar eu aş prefera un sistem cum era în Rusia. Să se încheie campionatul acum, apoi să se reia în martie. Cred că aşa ar fi cel mai bine. Nu este o problemă pentru mine clasamentul acum, marea problemă este diferenţa dintre prima şi a doua repriză la acest meci. Trebuie să schimbăm ceva. Nu trebuie să mai facem greşeli, pentru că ne va fi foarte greu să mai recuperăm diferenţa de puncte" , a declarat Devis Mangia la Telekom Sport.

Golul al doilea al moldovenilor a fost marcat de Fulop, care a reluat cu capul centrarea din "rabona" a lui Mihai Roman. Întrebat de execuţia fostului atacant al Craiovei, Devis Mangia a avut o reacţie ironică: "Bravo lui! Probabil vremea din Craiova este diferită".

Afla mai multe despre: fcsbuniversitatea craiovacfr clujfc botosani 

viewscnt
Articole similare