Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mangia nu e pe deplin mulţumit: "Asta a fost singura problemă". Ce spune despre lupta la titlu

VIDEO | Mangia nu e pe deplin mulţumit: "Asta a fost singura problemă". Ce spune despre lupta la titlu

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Devis Mangia, şi-a lăudat jucătorii pentru succesul obţinut joi seară împotriva Concordiei Chiajna, scor 3-1, dar i-a şi taxat pentru golul primit.

"Am jucat bine, prima repriză foarte bine. Am făcut un meci foarte bun. Singura problemă a fost că am luat gol din fază fixă, noi stăteam bine la fazele fixe de obicei. În repriza a doua ritmul jocului a scăzut.

Am jucători foarte inteligenţi, trebuie să ne gândim la următorul meci. În acest moment este mai bine ca echipa sa fie concentrată pe meciul următor. Este important că jucăm bine şi câştigăm, clasamentul nu e aşa important.

Este foarte important să pregătim bine meciul, pentru că sunt sigur că Voluntari va face un meci foarte bun din punct de vedere al organizării", a declarat Mangia, la Telekom Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (3-1), echipa Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei 18-a a Ligii 1. Au marcat Ropotan ’27 pentru gazde şi Koljic ‘24 (penalti), Bărbuţ ’32 şi Cicâldău ’39 pentru oaspeţi.

 

Afla mai multe despre: mangiacraiovachiajna 

viewscnt
Articole similare