Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mangia şi-a pus la zid jucătorii, după umilinţa cu Dinamo: ”E cel mai slab meci de când sunt la Craiova. Frigul nu e o explicaţie”

VIDEO | Mangia şi-a pus la zid jucătorii, după umilinţa cu Dinamo: ”E cel mai slab meci de când sunt la Craiova. Frigul nu e o explicaţie”
Comentarii

Universitatea Craiova a fost distrusă de Dinamo, iar Devis Mangia a recunoscut că oltenii au făcut cel mai prost meci de când este el la echipă.

Jucătorii au dat vina pe frig, dar Mangia le-a cerut să vină cu o explicaţie mai bună. ”Frig a fost pentru ambele echipe”. Italianul a anunţat că-i va băga în şedinţă pe craioveni după ce s-a întâmplat în Ştefan cel Mare.

Nu am nicio explicaţie. Nu am jucat, nu am luptat. Îmi cer scuze în faţa suporterilor noştri, pentru că azi nu am făcut nimic. Este prima dată de când sunt aici când se întâmplă aşa ceva. Trebuie să vorbesc cu jucătorii să vedem de ce am jucat aşa.

Nu cred că frigul este o explicaţie prea bună pentru jucătorii mei. Nu este normal că s-a amânat meciul, nu este normal că se joacă în aceste condiţii, dar, repet, nu este normal să jucăm aşa de slab, indiferent de condiţii.

Koljic este un jucător important. Fără el, este mai greu. Nu avem alt jucător cu aceleaşi caracteristici. Felicitări pentru Dinamo! A fost cel mai slab meci al meu de când sunt la Craiova. Dacă vom înţelege ce am greşit azi, atunci vom câştiga meciul următor”, a spus Devis Mangia, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mangiacraiovadinamo 

viewscnt
Articole similare