Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mangia, supărat după înfrângerea de pe Naţional Arena: "Au fost trei antrenori pe teren, nu e normal" Avertismentul italianului înainte de play-off

VIDEO | Mangia, supărat după înfrângerea de pe Naţional Arena: "Au fost trei antrenori pe teren, nu e normal" Avertismentul italianului înainte de play-off
Comentarii

Devis Mangia a fost deranjat de presiunea pusă pe arbitri înaintea derbyului de duminică seară.

Italianul de pe banca Universităţii a acuzat voalat arbitrajul după ce echipa sa a terminat meciul în 9 şi a fost sancţionată cu un penalty. 
 
"Eu nu am vorbit o dată în vestiar despre cine va fi arbitru, dar când o săptămână se vorbeşte doar despre acest lucru, pentru că a fost penalty CFR. La meciul CFR-ului am vorbit despre Craiova. Nu am înţeles care a fost relaţia, dar este dificil. Problema este că eu sunt antrenor. În teren azi au fost trei antrenori, Craiova, FCSB şi arbitrii. Eu lucrez pentru a-mi pune jucătorii în cele mai bune condiţii pentru a face performanţă. Nu ştiu dacă a fost la fel şi la a treia componentă. A fost foarte multă presiune. O persoană nu poate fi liniştită. Cu Alexandru Deaconu au fost discuţii amicale Am zis aceste lucruri. Nu ştiu dacă va fi simplu pentru o persoană, nu pentru un arbitru, o persoană, după tot ce s-a întâmplat în această săptămână" a concluzionat Mangia. 
 
Mangia a explicat şi cum s-a ajuns la varianta Pigliacelli pentru executarea penaltyului din minutul 39. 
 
"Am greşit foarte mult în acest sezon, o soluţie putea fi Meza Colli, nu a fost în teren. Cristea la fel, dar nici nu el nu era în teren. Eu cred că Mirco a fost o soluţie bună" a spus antrenorul oltenilor care a încheiat: "Dacă de acum înainte vom vorbi doar despre fotbal ne putem lupta la titlu"
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: u craiovamangiaavramarbitrajdeaconupigliacelli 

viewscnt
Articole similare