Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Manuel de Iriondo ar putea oricând să-şi schimbe meseria! Jucătorul lui Rednic este cântăreţ şi mai nou, compozitor

VIDEO | Manuel de Iriondo ar putea oricând să-şi schimbe meseria! Jucătorul lui Rednic este cântăreţ şi mai nou, compozitor

CSM Poli Iași

Comentarii

Manuel de Iriondo nu se plictiseşte deloc acasă! Între două antrenamente improvizate, argentinianul de la Poli Iaşi îşi exersează şi talentul la muzică. A inventat un cântec prin care îi roagă pe oameni să stea în casă.

Cine a spus că statul în casă este plictisitor? Manuel de Iriondo şi-a găsit activităţi. Şi nu este vorba doar despre antrenamentele zilnice pe care orice sportiv trebuie să le facă în această perioadă.

Argentinianul lui Mircea Rednic are acum timp suficient şi pentru o altă pasiune de-a sa. Îi place să cânte şi le arată fanilor calităţile sale vocale cu fiecare ocazie pe care o are. Manuel de Iriondo cântă şi la chitară, dar şi cu vocea. În plus, şi-a descoperit şi talentul de compozitor. Recent, acesta s-a filmat în timp ce cântă la chitară câteva versuri inventate de el, pentru a-i ruga pe oameni să rămână în case.
 
 
Manuel de Iriondo a venit la Poli Iaşi în luna ianuarie şi a semnat un contract pe un an şi jumătate cu echipa antrenată de Mircea Rednic. În carieră, mijlocaşul a mai evoluat la Rafaela, CA Union sau Olimpo. Este al doilea jucător argentinian din lotul moldovenilor, alături de Lucas Chacanas.

Afla mai multe despre: manuel de iriondopoli iasitransferuri poli iasiargentinian poli iasi 

viewscnt
Articole similare