Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mara pleacă de la CFR după demiterea lui Edi Iordănescu! "Nu putem continua pe un drum cu care nu suntem de acord!"

VIDEO | Mara pleacă de la CFR după demiterea lui Edi Iordănescu! "Nu putem continua pe un drum cu care nu suntem de acord!"

Superliga

Comentarii

Bogdan Mara a declarat pentru Telekom Sport că va pleca de la CFR Cluj, ca urmare a demiterii lui Edward Iordănescu din funcţia de antrenor principal al echipei, după doar trei partide oficiale şi o singură înfrângere, suferită în faţa lui Malmo, scor 0-1, în preliminariile Champions League.

Managerul sportiv al CFR-ului a anunţat în direct că nu vrea să mai continue în Gruia, în condiţiile în care nu înţelege decizia conducerii de a-l demite pe Iordănescu atât de rapid

Alături de Mara, de la CFR vor pleca şi Marius Bilaşco şi Marian Copilu.

"Nu ştiu de ce s-a ajuns la despărţirea de Edi Iordănescu, toate lucrurile erau pe un făgaş normal. E antrenorul în care noi avem încredere, am avut un început foarte bun, drept dovadă am luat Supercupa. Şi a venit acest meci cu Malmo, dar este şi returul şi încă se joacă.

Noi am plecat la drum împreună cu Edi Iordănescu şi am considerat că vom merge alături de Edi Iordănescu.

Noi nu am fost de acord cu acest lucru, ca Edi să plece, am adus argumente şi am considerat că trebuie să continuăm drumul alături de Edi Iordănescu.

Este foarte ciudat şi pentru noi. Decizia aceasta care s-a luat, să se continue cu alt antrenor, noi nu suntem de acord cu acest lucru. Drept urmare, vom pleca împreună cu Edi. Sunt principii pe care le am. Am discutat şi cu Edi, i-am zis că este o chestie foarte grăbită şi pripită, dar n-avem ce să facem. Sunt decizii luate de finanţatorul echipei, care probabil şi-a dorit un şoc la echipă, nu ştiu. Mergem mai departe. Într-un an de zile am reuşit să câştig un campionat şi o Supercupă împreună cu cei din club, CFR Cluj are o echipă foarte bună.

Nu există două tabere, fiecare avea funcţia lui, decizia finală a fost luată mereu de patron şi este normal. Cei din club discutam, analizam, dar decizia finală era luată de patron. Deci n-au existat două oferte. Noi l-am susţinut pe Edi, eu sunt convins că ar fi făcut performanţă, chiar a câştigat Supercupa. Este un antrenor tânăr care va avea un viitor bun în continuare. Rezultatele nu sunt slabe. La echipa pe care o avem şi la jucătorii care s-au adus, echipa asta nu are cum să fie slabă şi n-are cum să câştige campionat la pas, dacă se va face un management bun şi normal", a declarat Bogdan Mara la Telekom Sport.

Citeşte şi:

OFICIAL | Edi Iordănescu e OUT de la CFR! Toni Conceicao e noul antrenor al campioanei. Anunţul clujenilor

 

Afla mai multe despre: maracfr clujiordanescuplecare 

viewscnt
Articole similare