Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Maradona s-a făcut din nou de râs! Prins rupt de beat la volan şi incapabil să lege două cuvinte. Imagini incredibile

VIDEO | Maradona s-a făcut din nou de râs! Prins rupt de beat la volan şi incapabil să lege două cuvinte. Imagini incredibile

Special

Comentarii

Imagini şocante cu Diego Armando Maradona în prim-plan, date publicităţii de o televiziune din Argentina.

Proaspăt numit în funcţia de preşedinte la clubul Dinamo Brest, din Belarus, Maradona a revenit în ţara natală şi e protagonistul unui nou moment controversat.

Legendarul fotbalist argentinian a fost filmat după o ieşire în oraş în momentul în care s-a urcat la volan şi era incapabil să lege două cuvinte în timp ce un reporter îi lua interviu. Evident afectat, Maradona a lansat un atac la adresa Federaţiei Argentiniene de Fotbal, însă în multe momente părea că nu-şi găseşte cuvintele.

În timpul CM 2018  Maradona a oferit imagini similare în timpul partidei Argentina - Nigeria, din ultima etapă a fazei grupelor, când pumele au obţinut calificarea în optimi cu un gol înscris pe final de Marcos Rojo. Atunci, Maradona a avut reacţii ciudate şi chiar a avut nevoie de îngrijiri medicale, părând sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor halucinogene.

Afla mai multe despre: maradonabeatargentina 

viewscnt
Articole similare