Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marc îşi face praf colegii: "Au fost nişte greşeli copilăreşti". Fundaşul îşi recunoaşte greşeala din meciul cu Craiova: "Şi eu ceream penalty"

VIDEO | Marc îşi face praf colegii: "Au fost nişte greşeli copilăreşti". Fundaşul îşi recunoaşte greşeala din meciul cu Craiova: "Şi eu ceream penalty"
Comentarii

Concordia Chiajna a pierdut meciul cu U Craiova, 1-3, de pe teren propriu, într-o partidă în care defensiva l-a trădat pe Dorinel Munteanu. Marc, cel care a făcut penalty-ul din care Craiova a deschis scorul, îşi recunoaşte greşeala şi totodată pune "tunurile" şi pe ceilalţi colegi din defensivă.

"Am făcut o alunecare. Braţul mi-a fost lângă faţă, dar uitându-mă pe reluări, dacă eram în echipa adversă şi eu ceream penalty. Acum aşa a dictat arbitrul şi nu a mai putut întoarce. După reluări se poate da", a recunoscut Andrei Marc la flash interviul de după meci. 

Aflat în studioul Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91, şi fostul mare arbitru, Cristi Balaj, a spus că decizia luată de arbitru a fost una corectă. 

Marc nu şi-a uitat şi colegii din defensivă, pe care îi acuză de amatorism: "Suntem într-o perioadă proastă. Într-o perioadă chiar lungă. Astăzi am pierdut un joc pe greşeli individuale. Colegul meu, Leca şi nu mai ştiu cine... Au fost nişte greşeli copilăreşti. Alteori am pierdut din faze fixe. E frustrant, dar încercăm să o scoatem". 

Afla mai multe despre: andrei marcconcordia chiajna 

viewscnt
Articole similare