Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marcelo Bielsa, gest incredibil de fair-play: le-a ordonat jucătorilor lui să îi lase pe adversari să înscrie, iar Leeds a ratat promovarea directă

VIDEO | Marcelo Bielsa, gest incredibil de fair-play: le-a ordonat jucătorilor lui să îi lase pe adversari să înscrie, iar Leeds a ratat promovarea directă
Comentarii

Antrenorul echipei Leeds, Marcelo Bielsa, a fost protagonistul unui gest de fair-play cum rar se poate vedea pe terenurile de fotbal.

În partida cu Aston Villa, meci vital pentru Leeds pentru promvoarea directă în Premier League, tehnicianul argentinian, în vârstă de 63 de ani, le-a cerut jucătorilor săi să îi lase pe adversari să marcheze.

S-a ajuns aici după ce Mateusz Klich a deschis scorul pentru Leeds, în minutul 72, într-un moment în care un jucător al echipei Aston Villa era căzut pe teren. Cei de la Aston Villa s-au oprit, însă gazdele au continuat jocul şi au înscris. Pe teren a izbucnit un întreg scandal, oaspeţii acuzându-i pe cei de la Leeds de lipsă de fair-play.

Apoi, Marcelo Bielsa a intervenit şi le-a transmis fotbaliştilor săi să îşi lase adversarii să egaleze, spre nemulţumirea fanilor lui Leeds. Zis şi făcut: Albert Adomah a restabilit egalitatea, scor cu care s-a şi încheiat meciul care o lasă pe Leeds în afara locurilor direct promovabile.

Cu o etapă înainte de final, Leeds se află pe locul al treilea, cu 83 de puncte, şi va evolua în play-off-ul de promovare în Premier League, în timp ce Sheffield United a devenit cea de-a doua echipă care îşi asigură promovarea, după Norwich.

 

 

Afla mai multe despre: bielsa 

viewscnt
Articole similare