Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marea temere a lui Corneliu Papură înaintea primului meci cu Sabail: "Este dificil şi prin prisma aceasta"

VIDEO | Marea temere a lui Corneliu Papură înaintea primului meci cu Sabail: "Este dificil şi prin prisma aceasta"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a mărturisit că se aşteaptă la un meci greu contra formaţiei Sabail, din Azerbaidjan, în prima manşă a turului I preliminar al Europa League.

"Ne aşteaptă un meci dificil împotriva unei echipe bune. Este dificil şi prin prisma faptului că este primul meci al sezonului şi nu ştim încă la ce parametri ne aflăm, vom vedea mâine. Sper să facem un joc bun şi să fie un rezultat pozitiv", a declarat Corneliu Papură, la conferinţa de presă.

Căpitanul Universităţii Craiova, Nicuşor Bancu, se teme, în primul rând, de terenul sintetic pe care va avea loc partida din Azerbaidjan.

"Ne va aştepta un meci foarte greu prin prisma terenului. Noi suntem obişnuiţi să jucăm pe iarbă, dar sunt convins că echipa se va mobiliza foarte bine şi la sfârşit vom câştiga meciul", a spus Nicuşor Bancu.

Sabail - U Craiova se joacă joi, de la ora 19:00, în Azerbaidjan, în prima manşă a primului tur preliminar al Europa League. Partida retur va avea loc peste o săptămână, la Craiova. Această dublă manşă contează pentru turul I preliminar al Ligii Europa.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare