Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marele avantaj al Mioveniului în cursa pentru promovare. Dan Alexa: "Eu aşa am înţeles înaintea meciului cu noi"

VIDEO | Marele avantaj al Mioveniului în cursa pentru promovare. Dan Alexa: "Eu aşa am înţeles înaintea meciului cu noi"

Rapid

Comentarii

Rapid începe play-off-ul Ligii a II-a, marţi, de la ora 20:00, cu CS Mioveni, la Telekom Sport 1. În meciul direct, din sezonul regulat, giuleştenii s-au impus cu 5-1.

"Va fi un duel interesant, întâlnim Mioveni, cea mai omogenă echipă din play-off. Este o echipă cu jucători care evoluează de mult timp împreună, o echipă care ştie cum să joace meciurile importante şi sunt sigur că ne va aştepta un meci greu, dar sper să ne impunem.

Chiar cred că putem câştiga, avem jucători buni care pot face diferenţa, avem un mix între jucători cu experienţă şi cei tineri. Însă recunosc că este o altă miză, acum fiecare punct contează enorm.

Este un campionat total diferit faţă de ce a fost până acum, pentru că fiecare echipă are şanse reale de promovare. La Mioveni s-a discutat serios de promovare, am înţeles că joacă şi pe o primă foarte bună, aşa că meciul va avea o miză triplă faţă de ce a fost în sezonul regulat" , a declarat Dan Alexa.

Afla mai multe despre: alexarapid 

viewscnt
Articole similare