Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Marian Aliuţă, moment FABULOS cu Adrian Porumboiu: "Cu mine vorbeşti aşa!? Da, mă, cu tine..."

VIDEO | Marian Aliuţă, moment FABULOS cu Adrian Porumboiu: "Cu mine vorbeşti aşa!? Da, mă, cu tine..."

Top Story

Marian Aliuţă a povestit la Telekom Sport, în cadrul emisiunii TOP INTERVIURI, cum a decurs colaborarea cu Adrian Porumboiu, în perioada în care a jucat pentru Vaslui.

După ce s-a retras din arbitraj. Adrian Porumboiu a făcut avere din agricultură, iar la un moment dat averea sa era estimată la peste 200 de milioane de euro. Fotbalul a rămas însă marea sa pasiune şi a încercat să transforme Vasluiul într-o forţă a Ligii 1. În 2008, Porumboiu îl convingea pe Aliuţă, unul dintre cei mai tehnici jucători români, să semneze cu echipa sa. Iar mijlocaşul a devenit rapid unul dintre favoriţii afaceristului.

Au existat însă şi momente tensionate în relaţia celor doi.

"Cu nea Adi (n.r. Porumboiu) am avut multe... Una am avut-o cu el...  vorbeam tot drumul, veneam de la Bucureşti la Vaslui, şi trebuia să jucăm cu Slavia Praga.

Şi tot îmi spunea cu cine să jucăm, cum să jucăm. Eram preferatul lui, Hizo mă băga pentru că voia patronul. Dar meritam, nu că nu meritam şi mă băga patronul. Tot drumul am vorbit. Am oprit în Vaslui... Vasluiul fiind foarte mare, trei străzi. Şi în loc să ajung la hotel, unde i se dădea lui tot raportul, cine intră, cine iese, eu am oprit în oraş, marele oraş, la un restaurant. Era opt. Am intrat în hotel la 10, stăteam în hotel la el. Mă sună şi începe să mă ia.... deci se schimba de la o secundă la asta. A început să mă înjure.

L-am întebat, cu mine vorbeşti aşa? Da, mă, cu tine! Şi atunci am revenit şi eu cu ce mi-a transmis el. Şi am zis, eu în seara asta plec. Nu am plecat. A doua zi la antrenament, era exact pe placul lui Hizo. Nu m-a băgat... deci Hizo nu mă băga, de luni până vineri eram la rezerve, la meci jucam. Şi nu i-a ieşit antrenamentul cu Slavia Praga, lui Nea Viorel, şi a intrat Porumboiu, băi Viorel, nu ai cum să nu îl bagi. Nici eu nu vorbesc cu ăsta, nici eu, nici tu. Când am auzit, am început să fac braziliana pe acolo.

Aşa era cu el. Acum se enerva, dar să ştii că avea suflet bun
", a declarat Marian Aliuţă pentru Telekom Sport, la TOP INTERVIURI.

viewscnt
Articole similare