Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Marian Drăgulescu a dat lovitura de începere la derby-ul Steaua - Dinamo de la baschet

VIDEO Marian Drăgulescu a dat lovitura de începere la derby-ul Steaua - Dinamo de la baschet

Baschet

Comentarii

A fost un nou derby spectaculos în capitală: Steaua şi Dinamo s-au duelat pe terenul de baschet. Roş-albaştrii au câştigat cu 101 la 97, într-un meci în care Marian Drăgulescu a dat lovitura de începere.

”Nu mă pricep la baschet, mă mai joc şi eu din când în când, dar nu am nicio şansă să ajung la panou. M-am simţit foarte bine, le mulţumesc foarte mult pentru invitaţie, sunt alături de ei. Este clubul pe care îl reprezint şi eu, Steaua şi am venit să îi susţin pe băieţi” a mărturisit Marian Drăgulescu.

”Mă bucur că am câştigat, un meci cu 200 de puncte, un meci extraordinar de disputat între două echipe demne de acest derby clasic al României. Am avut mai multe şanse să închidem meciul, însă ca un făcut, am ţinut tensiunea până la final. În prima parte a meciului nu am avut intensitatea pe care ar fi trebuit să o avem şi a trebuit să alergăm după ei în partea a doua. Am avut momente foarte bune, dar din păcate au reuşit să-şi păstreze sângele rece” a declarat şi Cătălin Burlacu, multiplu campion al României cu West Petrom Arad şi CSU Ploieşti

Afla mai multe despre: marian drăgulescusteauadinamobaschet 

viewscnt
Articole similare