Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marian Drăgulescu, nerăbdător să revină în sala de antrenament."Am făcut testul COVID. Abia aştept să ajung la Izvorani"

VIDEO | Marian Drăgulescu, nerăbdător să revină în sala de antrenament."Am făcut testul COVID. Abia aştept să ajung la Izvorani"

Gimnastică

Comentarii

Cel mai titrat gimnast din istoria României, Marian Drăgulescu, nu are de gând să se retragă din activitate, chiar dacă a împlinit 39 de ani. Din contră, a aşteptat cu nerăbdare să fie ridicate restricţiile sportivilor pentru a se întoarce în sala de antrenamente.

Marian Drăgulescu trăieşte a doua tinereţe şi îşi doreşte mai mult ca niciodată să revină pe podiumurile competiţiilor internaţionale. Chiar dacă generaţiile s-au schimbat, Drăgulescu a rămas ancorat în idealurile sale, cu ambiţia că poate realiza şi mai mult. Marian vrea să-şi îmbunătăşească zestrea de medalii deţinută până acum. Nu sunt destule cele trei olimpice (una de argint şi două de bronz), zece mondiale (opt de aur şi două de argint) şi cele 18 europene (10 de aur, şase de argint şi două de bronz).

"Tocmai astăzi am făcut testul Covid, în 24 de ore voi avea şi răspunsul. Nu am deloc emoţii, pentru că nu am socializat cu nimeni, nu am ieşit din casă. Sunt izolat la domiciliu de două luni de zile. Am ajuns deja la episodul 58 de când fac acele live-uri pe Facebook şi fac mişcare cu lumea care stă în casă. Abia aştept să ajung şi eu la Izvorani, mă bucur foarte mult că avem această posibilitate să reintrăm în bazele noastre sportive şi să ne antrenăm corespunzător. Probabil că marţi vom ajunge şi noi, cei de la gimnastică", a declarat Marian Drăgulescu, în cadrul emisiunii Zoom Sport, de la Telekom Sport.

Visul cel mare al "Marocanului" este medalia de aur la Jocurile Olimpice. Un obiectiv greu de atins, dar nu imposibil. Va avea aproape 41 de ani vara viitoare, la Tokyo, însă este determinat să dea totul pentru a-şi îndeplini visul.

Afla mai multe despre: marian dragulescu 

viewscnt
Articole similare