Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marica are mare încredere în naţionala lui Contra: "Ca forţă colectivă zic eu că România arată bine şi avem şansa noastră"

VIDEO | Marica are mare încredere în naţionala lui Contra: "Ca forţă colectivă zic eu că România arată bine şi avem şansa noastră"
Comentarii

Fostul internaţional Ciprian Marica s-a declarat încrezător în şansele României în preliminariile Campionatului European din 2020.

"Cred că toţi Românii aşteaptă ca echipa naţională să se califice la acest Campionat European şi cred eu că va fi foarte important atât pentru România, ca şi lot, ca şi echipă naţională, cât şi pentru noi, ca ţară, că organizăm şi că putem fi gazdă a acestei competiţii. Ar fi frumos să participăm şi cred că băieţii vor face tot ce le stă în putinţă.

Cred eu că odată cu venirea lui Contra suporterii au din nou încredere, entuziasm. Avem o echipă naţională care totuşi nu pierde în acest an 2018 cu Cosmin Contra la echipă. Sigur că nu reuşim cea mai bună performanţă şi nu luăm primul loc în Nations League, însă arătăm ca o echipă, un grup solid, zic eu că am reuşit să ţinem piept unei echipe care a jucat la Campionatul Mondial, mă refer la Serbia. Avem o naţională care se vede că este o echipă. Ne lipsesc într-adevăr valorile individuale, dar ca forţă colectivă zic eu că România arată bine şi avem şansa noastră", a declarat Ciprian Marica, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: maricaromaniaeuro 

viewscnt
Articole similare