Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marica e sincer: "Nu credeam că va fi aşa. Nu doresc nimănui asemenea momente". Cum vede lupta pentru evitarea retrogradării

VIDEO | Marica e sincer: "Nu credeam că va fi aşa. Nu doresc nimănui asemenea momente". Cum vede lupta pentru evitarea retrogradării

Liga 2

Comentarii

Farul a câştigat cu mari emoţii meciul de la CS Baloteşti şi a obţinut trei puncte extrem de importante în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cu un penalty transformat şi cu unul ratat, în faţa unui jucător de câmp intrat în poartă, Celestino a fost eroul constănţenilor.

"Suntem bucuroşi. Aveam nevoie de această victorie ca de aer. Păcat de condiţile de joc. A fost un teren greu, un teren pe care spectacolul nu a putut exista din păcate, însă nu mai contează, important este că am luat cele trei puncte. Avem mult de muncă şi sperăm ca jocul echipei în primul rând să arate mai bine.

Am avut emoţii.. Cine vrea şi are nevoie de adrenalină, să-şi ia o echipă de fotbal şi să mai fie şi în situaţia în care suntem noi. Nu doresc nimănui. Sincer, nu credeam că o să fie atât de greu, nu credeam că emoţiile pot fi atât de mari, dar trebuie să mă obişnuiesc. Sunt puternic. Ştiu ce înseamnă să pierzi, ştiu ce înseamnă să câştigi, aşa că trebuie să ţin steagul sus, să ridic moralul echipei, al jucătorilor. Suntem împreună şi la bine şi la rău. Aveam nevoie şi de această experienţă, nimic nu este întâmplător" , a declarat Ciprian Marica, finanţatorul Farului.

Afla mai multe despre: maricafarulconstantabalotesti 

viewscnt
Articole similare