Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marica mizează pe o victorie a României în meciul cu Insulele Feroe: ”Important este să luăm cele trei puncte”

VIDEO | Marica mizează pe o victorie a României în meciul cu Insulele Feroe: ”Important este să luăm cele trei puncte”

Fotbal

Comentarii

Naţionala joacă în această seară pentru a patra oară în istorie în Insulele Feroe. Tricolorii au câştigat precedentele trei meciuri fără să încaseze vreun gol. Victoria este obligatorie şi acum, pentru a păstra şanse reale de calificare la Euro 2020.

Marica este încrezător că tricolorii nu vor avea emoţii în Feroe.

”Trebuie să câştigăm, nu avem altă miză. Nu încape în discuţie altceva decât trei puncte şi sper eu un joc care să dea speranţe pentru meciul atât de important de acasă, cu Norvegia.

Puţin contează cu Insulele Feroe. Important este să luăm cele trei puncte şi important este meciul de acasă.

Cred eu că după aceste două jocuri ne vom putea da seama exact pe udne suntem. Sper ca Cosmin Contra să fie mai inspirat şi să ia cele mai bune decizii.

Ne dorim cu toţii să ajungem acolo şi eu susţine echipa naţională indiferent de situaţie. Sunt sigur că cei de acolo fac tot ceea ce depinde de e, însă realitatea fotbalului sportului românesc este cea pe care o vedem şi pe care am văzut-o şi azi şi anume publicul este aprope de zero la stadion. Lumea se îndepărtează, vor să vadă lucruri serioase şi, din păcate, fotbalul are nevoie de susţinere şi sportul în general. Sperăm ca cei care sunt implicaţi direct şi la cel mai înalt nivel să aibă o guvernare care să implice şi sportul printre priorităţi”, a spus Marica.

Afla mai multe despre: insulelel feroenationala româniei,  

viewscnt
Articole similare