Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mario Balotelli, fault criminal asupra lui Ştefan Radu. Ce decizie a luat arbitrul

VIDEO | Mario Balotelli, fault criminal asupra lui Ştefan Radu. Ce decizie a luat arbitrul

Stranieri

Comentarii

Titular în Brescia - Lazio, Mario Balotelli a avut o intrare foarte dură la Ştefan Radu, însă atacantul gazdelor a scăpat doar cu cartonaş galben.

Mario Balotelli a deschis scorul în meciul cu Lazio, dar atacantul Bresciei ar fi putut fi eliminat chiar în debutul primei reprize. La o fază ofensivă a gazdelor, Ştefan Radu a interpretat bine situaţia şi a recuperat, însă Balotelli l-a atacat cu talpa direct pe tibie. Fundaşul român a acuzat intrarea şi avut nevoie de momente bune să-şi revină, însă Balotelli a scăpat doar cu cartonaş galben.



Faza s-a petrecut când Brescia era deja în inferioritate numerică, după ce Andrea Cistana a văzut în minutul 40 al doilea galben şi a fost eliminat.

Brescia a deschis scorul prin Balotelli, în minutul 18, în timp ce pentru Lazio a marcat Immobile, în minutul 42, din lovitură de la 11 metri. Lazio a reuşit să dea lovitura în prelungiri, tot prin Immobile, care a tras plasat din centrul careului mare. Lazio se apropie astfel la trei puncte de Inter şi Juventus, ocupantele primelor două locuri în Serie A.

Afla mai multe despre: mario balotelli 

viewscnt
Articole similare