Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Mario Camora, cu lacrimi în ochi în ultima conferinţă de presă! Căpitanul şi-a găsit greu cuvintele: "Nu suntem pregătiţi pentru acest moment"

VIDEO | Mario Camora, cu lacrimi în ochi în ultima conferinţă de presă! Căpitanul şi-a găsit greu cuvintele: "Nu suntem pregătiţi pentru acest moment"

Superliga

Comentarii

Mario Camora a fost vizibil afectat de anunţul plecării lui Emmanuel Culio de la CFR Cluj, imediat după calificarea echipei în 16-imile Europa League. De asemenea, fundaşul stânga a vorbit şi despre meciul cu Astra, din Gruia, care are loc luni.

CFR Cluj - Astra, luni, de la 20:00, pe Telekom Sport 1 şi www.telekomsport.ro

Camora a atras atenţia asupra meciului important pe care CFR Cluj îl va disputa cu liderul din Liga 1, Astra Giurgiu: "O să fie un meci cu multă emoţie. În primul rând vrem să trecem pe primul loc şi după aceea normal, e ultimul meci al lui Culio. O să fie greu pentru el, pentru echipă. E un jucător extraordinar, un coleg foarte bun, un profesionist. (n.r. - e un pericol Budescu?) Da, nu e nevoie să dai gol din vestiar. E un jucător foarte bun, pe unde a fost a făcut diferenţa. Nu putem să fim relaxaţi, dacă o să fim relaxaţi degeaba ne-am calificat noi în cupele europene, dacă terminăm pe locul patru", a spus fundaşul stânga înainte de partida cu Astra 

Mario Camora afectat de plecarea lui Emmanuel Culio

Portughezul din apărarea lui CFR Cluj se aştepta ca Emmanuel Culio să plece de la echipă abia la finalul sezonului. În ultima conferinţă de presă, Camora a fost vizibil afectat de vestea că mijlocaşul va pleca în iarnă: "Tot timpul am fost o persoană apropiată de Culio şi în afara fotbalului. Am avut multe momente frumoase, dar eu ştiam decizia lui, cred că am fost primul care a ştiut că se gândea la asta, dar sincer nu m-am aşteptat să fie aşa de rapid. Când a vorbit cu mine, acum ceva timp, se gândea să rămână până la finalul sezonului. 

(n.r. - Cu lacrimi în ochi) Şi noi doi ieri am fost ca doi copii. Asta e viaţa, nu suntem pregătiţi pentru acest moment. Niciun jucător de fotbal nu cred că e pregătit să ia o decizie foarte grea", a mai spus căpitanul campioanei României. 

Afla mai multe despre: emmanuel culiomario camoracfr clujplecare emmanuel culio 

viewscnt
Articole similare