Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Copil, discurs măgulitor la adresa lui Federer: "E regele tenisului, e un geniu"

VIDEO | Marius Copil, discurs măgulitor la adresa lui Federer: "E regele tenisului, e un geniu"

Tenis

Comentarii

Marius Copil a jucat, luna trecută, finala turneului de tenis de la Basel. Românul a pierdut în faţa lui Roger Federer, însă, s-a ales cu promisiunea că se va pregăti, la începutul anului viitor, alături de elveţian în Dubai.

"Mi-aş dori să mai joc încă o dată cu Roger Federer. Vreau să-mi iau revanşa. Cred că data viitoare voi fi mult mai aproape, poate chiar să câştig. Mi-aş dori foarte mult treaba asta, să îl mai prind de câteva ori până se lasă de tenis. 

N-o să uit toată viaţa meciul acesta. Este idolul meu, este regele tenisului în momentul de faţă. Mi-aş dori foarte mult să merg în Dubai şi să ne antrenăm împreună. Orice sfat vine de la el, cred că este un punct în plus mare de tot, pentru că vede incredibil jocul şi mă poate ajuta enorm. Mi-ar dar o încredere foarte mare să văd că un geniu ca el vrea să mă ajute. Andrei Pavel va discuta cu Roger şi cu antrenorul lui pentru a stabili când vom merge acolo. Abia aştept, sper să se concretizeze" , a declarat Marius Copil.

Roger Federer va juca astăzi, în semifinalele Turneului Campionilor, împotriva lui Alexander Zverev, de la ora 16:00, în direct la Telekom Sport 2.

Afla mai multe despre: elvetiadubaimarius copilroger federer 

viewscnt
Articole similare