Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Copil recunoaşte blocajul după înfrângerea din meciul cu Zimbabwe: "Se întâmplă ceva în capul meu! M-am bătut singur"

VIDEO | Marius Copil recunoaşte blocajul după înfrângerea din meciul cu Zimbabwe: "Se întâmplă ceva în capul meu! M-am bătut singur"

Tenis

Comentarii

Marius Copil, locul 80 ATP, a fost învins, vineri, de Benjamin Lock, numărul 546 mondial, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis dintre România şi Zimbabwe, de la Piatra Neamţ. Oaspeţii conduc astfel cu 1-0 în confruntarea contând pentru primul tur al Grupei a II-a, Zona Europa/Africa a Cupei Davis.

Lock a câştigat meciul cu scorul de 6-4, 7-5, într-o oră şi 48 de minute.

Din fericire pentru tricolori, Dragoş Dima a restabilit egalitatea, după ce l-a învins pe Takanyi Garanganga, scor 6-3, 6-3.

Marius Copil nu şi-a ascuns dezamăgirea la finalul partidei şi a recunoscut că traversează un moment dificil, precizând că simte că i-a făcut cadou victoria lui Lock.

Sâmbătă, de la ora 12.00, în direct pe Telekom Sport 3, sunt programate meciurile:

  • Horia Tecău / Florin Mergea - Benjamin Lock / Courtney John Lock;
  • Marius Copil - Takanyi Garanganga;
  • Dragoş Dima - Benjamin Lock.

"Am avut o zi foarte proastă. Am jucat cred că sub 50% din ce puteam să joc eu. Sunt foarte dezamăgit de mine. Mi-am cerut scuze şi colegilor mei, pentru că nu am putut să fac un joc mai bun. Chiar îmi doream foarte mult să încep cu 1-0 pentru noi. Dar în carieră mai avem suişuri şi coborâşuri. Mie, de vreo trei luni de zile sunt tot în jos, nu prea îmi merge atât de bine, dar încerc şi fac tot posibilul să îmi revin şi să încerc să am şi eu nişte victorii. Sunt deja vreo 3-4 luni în care îmi este greu pe terenul de tenis şi aştept şi eu perioada bună.

La fiecare antrenament dau tot ce am mai bun. Antrenamentele decurg foarte ok şi sunt super mulţumit de cum merg la antrenament, dar când intru la meci ceva se întâmplă în cap.

Încă nu i-am dat de cap, să ştiu ce am de făcut, să scap de treaba asta. Am o presiune foarte mare, pusă de mine, nu de altcineva şi încă nu reuşesc să scap de ea.

Nu prea l-am văzut. Am fost foarte îngândurat cu mine. Nu îmi ieşea nimic şi nu înţelegeam ce am făcut. Şi lui Gabi îi spuneam, nu simt nimic şi nu ştiu ce să fac. El îmi dădea sfaturi şi parcă tot ce încercam nu mergea, nu era de partea mea. Adversarul... nu pot să zic că m-a bătut el, eu m-am bătut.

De multe ori, clasamentul te înşală. Ei sunt amândoi jucători de college în America, au jucat în America, ei joacă foarte multe meciuri, ştiu cum sunt meciurile astea pe echipă şi au şi ei o anumită experienţă. Chiar dacă clsamentul lor este de 350-400, nivelul la tenis s-a apropiat foarte mult. Şi dacă cumva nu eşti 100%, poţi să ai probleme cu mulţi jucători.

Le-am spus că îmi pare rău şi că sunt alături de ei, le sunt alături. Asta e şi frumos la Cupa Davis. Când ai o zi proastă şi pierzi, se poate relua. Sper ca Florin şi cu Horia să aducă victoria, să avem 2-1
", a declarat Marius Copil după meci.

Afla mai multe despre: marius copilzimbabwelockromania 

viewscnt
Articole similare