Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Copil s-a calificat în semifinale la Basel! Victorie fantastică în faţa americanului Fritz! Cum s-a bucurat după ultima minge

VIDEO | Marius Copil s-a calificat în semifinale la Basel! Victorie fantastică în faţa americanului Fritz! Cum s-a bucurat după ultima minge

Tenis

Comentarii

Marius Copil reprezintă surpriza plăcută a turneului de la Basel, deşi este cel mai slab clasat tenismen din faza sferturilor de finală! Românul a trecut în două seturi de Fritz şi s-a calificat în semifinale.

UPDATE | Marius Copil va juca în semifinale cu Zverev. Neamţul l-a învins pe Bautista în două seturi, scor 7-5, 6-3.

UPDATE | Copil s-a impus în două seturi, scor 7-6, 7-5, şi va juca pentru accederea în ultimul act cu învingătorul dintre Bautista şi Zverev.

Copil a făcut un prim set absolut senzaţional, reuşind să salveze trei mingi de set şi impunându-se după ce a revenit de la 3-6. Este a doua semifinală din carieră, iar dacă va reuşi să câştige turneul atunci va obţine şi cea mai bună clasare în ierarhia mondială.

Copil, venit din calificări, l-a învins în sferturile de finală pe americanul Taylor Fritz, numărul 57 mondial şi beneficiar al unui wild card, scor 7-6 (6), 7-5. Meciul a durat o oră şi 52 de minute.

În faza următoare, românul va juca împotriva câştigătorului meciului dintre spaniolul Roberto Bautista Agut (26 ATP) şi germanul Alexander Zverev (5 ATP).

Premiul pentru participarea în semifinale este de 105.525 de euro şi 180 de puncte. Copil va primi şi 20 de puncte pentru că a trecut de calificări.

Turneul de la Basel se vede la Telekom Sport 3. Ziua va începe cu partida dintre Marius Copil şi Taylor Fritz, de la ora 16.00 şi va continua cu alte două meciuri din „sfeturi”:

18.00: Roberto Bautista Agut - Alexander Zverev

20.00: Roger Federer - Gilles Simon

Tot astăzi, pe Telekom Sport 4 vei putea urmări trei meciuri din cadrul turneului de la Viena:

19.00: Verdasco - Monfils

Afla mai multe despre: copiltenis. atp basel 

viewscnt
Articole similare