Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru a anunţat trei transferuri la FC Botoşani: "Cel mai târziu joi, aceştia vor semna"

VIDEO | Marius Croitoru a anunţat trei transferuri la FC Botoşani: "Cel mai târziu joi, aceştia vor semna"

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal FC Botoşani, Marius Croitoru, a anunţat, marţi, că în această iarnă vor fi transferaţi trei jucători. Doi dintre ei vor semna contractele până joi.

"Vor fi trei jucători noi, nu îmi doresc să vină mai mulţi pentru că nu am de ce. Lucrurile se schimbă atunci când ele nu merg. Dar din punctul meu de vedere cei care rămân sunt jucători care au dus greul echipei şi e normal să rămână. Sunt jucători care au oferte, dar ei nu vor pleca. Două nume dintre cele trei le avem, dar nu le putem face publice decât după ce vor semna. Cel mai târziu joi aceştia doi vor semna. E un jucător român şi unul străin. E vorba despre un fundaş central şi un atacant", a spus tehnicianul.

FC Botoşani se şi desparte de patru jucători

FC Botoşani se va despărţi de jucătorii Hervin Ongenda, Sofien Moussa, Leonel Pierce şi Nikita Kolesovs.

"Sunt jucători care nu mai intră în vederile noastre pentru partea a doua a campionatului. Vom anunţa lista... pe ea sunt Sofien Moussa, Nikita Kolesovs, dar şi jucători tineri care vor fi împrumutaţi în speranţa că vor juca mai multe minute decât la noi. Mi-aş dori asta pentru ei, pentru că e foarte greu să te antrenezi o lună şi să joci câteva minute. Am convingerea că e mult mai bine pentru ei să meargă să joace 90 de minute. Niciun jucător dintre cei tineri nu va pleca liber. Ei vor fi împrumutaţi pentru că sezonul următor avem nevoie de ei. Sunt jucători în care eu îmi pun mari speranţe. Dintre titulari, în afară de Ongenda (n.r. - Hervin Ongenda) nu mai pleacă nimeni până în momentul acesta. Ce se poate întâmpla pe viitor, nu ştiu. Există posibilitatea să mai plece Miron (n.r. - Andrei Miron), dar din câte ştiu în momentul acesta nu e 100%", a precizat Croitoru.

FC Botoşani s-a reunit marţi şi a efectuat primul antrenament din 2020 cu 18 jucători. Formaţia condusă de Marius Croitoru va efectua cantonamentul de iarnă în perioada 11-23 ianuarie, în Antalya.

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare