Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru a dat vina pe arbitraj pentru înfrângerea cu Astra: "Am avut gol valabil, am avut penalty"

VIDEO | Marius Croitoru a dat vina pe arbitraj pentru înfrângerea cu Astra: "Am avut gol valabil, am avut penalty"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoşani, a fost extrem de nemulţumit după înfrângerea echipei sale, 0-1, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, în a doua etapă din play-off.

"Din punctul meu de vedere, nu au pierdut băieţii meciul ăsta ci altcineva. Tamaş se împiedică în piciorul lui Keita, el scapă singur şi dă gol valabil, am şi penalti.... ce vreţi mai mult de atât? Ce pot să fac mai mult în deplasare? Am gol valabil, am penalti... pe urmă strigă lumea că eu am arbitraje. Dacă şi Botoşaniul a avut arbitraj înseamnă că... noi şi Dinamo suntem cele mai dezavantajate echipe din Liga I. 

E incredibil, dar asta este, mergem mai departe. Este un meci de playoff, un meci cu implicare în cupele europene, trebuie arbitri care pot duce astfel de meciuri. Din punctul meu de vedere, nu consider au băieţii meciul, ci altcineva", a declarat Marius Croitoru la flash interviul de la finalul partidei. 

De asemenea, antrenorul lui FC Botoşani a dezvăluit că a încercat să vorbească cu arbitrul la pauză. Totodată, Croitoru a vorbit şi despre Dugandzic, golgheterul echipei din acest an, care s-a accidentat în meciul cu FCSB, după ce a înscris o "dublă". 

"Este vârful nostru de atac, suntem obişnuiţi să îi aducem mingile în faţă... am jucat cu un vârf improvizat, normal că echipa a avut de suferit. Acum s-a schimbat puţin şi dinamica. Aţi văzut şi ultima ocazie, singur cu portarul Ofosu, dacă era Marko poate marca".

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare