Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Marius Croitoru a trăit finalul de meci cu ochii în lacrimi: ”Emoţiile sunt mari când eşti aproape de o performanţă importantă!”

VIDEO Marius Croitoru a trăit finalul de meci cu ochii în lacrimi: ”Emoţiile sunt mari când eşti aproape de o performanţă importantă!”

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia FC Hermannstadt, în etapa a XXIV-a a Ligii I.

Pentru FC Botoşani au marcat Ofosu (34) şi Dugandzic  (81), în timp ce pentru Hermannstadt a punctat Debeljuh (29).


Marius Croitoru a trăit finalul de meci în lacrimi şi a mărturisit la interviurile de după meci că emoţiile sunt cu atât mai mari cu cât echipa sa se apropie de o performanţă importantă.

”Nu vreau să mă hazardez în declaraţii. Mai avem două meciuri, dar dacă vom avea aceeaşi atitudine va fi bine. Emoţiile cresc când eşti aproape de a realiza ceva mare. Am norocul de a lucra cu nişte băieţi incredibili. Îmi este foarte uşor să lucrez cu ei şi cred că tot ceea ce au făcut până acum nu este întâmplător. Lucrurile mari sunt făcute de oameni mari. Am avut şi noroc în acest meci pentru că ei au avut în prima repriză ocazii importante” a spus antrenorul Botoşaniul la final.

”Niciun meci nu este uşor. Şi eu când era fotbalist voiam să câştig contra echipelor mai bine clasate, ba chiar dădeam totul. Aşa au făcut şi cei de la Hermannstadt azi. Ei au o echipă bună cu jucători foarte buni” a mai spus Croitoru la finalul partidei câştigate în faţa lui Hermannstadt.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare