Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, extrem de acid la adresa suporterilor ieşeni. "Este inadmisibil ce s-a întâmplat în tribune. O mare ruşine"

VIDEO | Marius Croitoru, extrem de acid la adresa suporterilor ieşeni. "Este inadmisibil ce s-a întâmplat în tribune. O mare ruşine"

Fotbal

Comentarii

FC Botoşani a reuşit să o învingă pe Poli Iaşi cu 3-0 (1-0), luni seară, pe terenul din Botoşani, chiar dacă a figurat ca oaspete. Meciul a făcut parte din etapa a 13-a a a Ligii l de fotbal. Golurile au fost reuşite de Jonathan Rodriguez (min. 44 - penalty), Mihai Roman (min. 54) şi Reagy Ofosu (min. 68).

La finalul partidei, antrenorul formaţiei victorioase, FC Botoşani, Marius Croitoru, consideră că diferenţa a fost făcută de faptul că elevii săi au avut atitudinea potrivită pentru o asemenea partidă. De asemenea, tehnicianul formaţiei din Moldova a vorbit şi despre incidentele din tribună, unde fanii celor două  formaţii şi-au împărţit pumni.

"Meritul este în totalitate al băieţilor, s-au ridicat la nivelul patidei, la miza partidei, pentru că aţi văzut şi dumneavoastră, după trei meciuri am căzut din play-off. În fotbalul din România, nu face ceva mai mult diferenţa decât atitudinea. Când joci cu echipele din cupele europene îţi mai trebuie şi altceva. Dar în România, atât timp cât ai atitudine, te baţi cu oricine. Pentru mine, Miron este liderul vestiarului, liderul meu. Am încredere totală în el. De asta i-am şi încredinţat banderola de căpitan. Într-adevărat, s-a simţit venirea lui, intrarea lui în teren, chiar dacă a avut o perioadă îndelungată în care nu m-am putut folosi de el. Keita şi-a aşteptat rândul şi a demonstrat. Nu este de ajuns cu un meci, pentru că nu pot să zic că nu ştiu ce s-a întâmplat astăzi. Dar ar trebui să ia lucuririle bune, să continue pe aceeaşi linie şi trebuie să aibă consistenţă în evoluşii. Pentru că dacă nu va avea consistenţă, singurul care va pierde va fi el", a spus Marius Croitoru.

În prima repriză, cele două galerii şi-au împărţit pumni şi picioare, apoi şi-au îndreptat furia către stewarzii care încercau să-i despartă.

"Încă o dată s-a dovedit că mai avem mult până să ne educăm. Mai avem nu mult, foarte mult. Este inadmisibil ce s-a întâmplat în tribune, să vii într-un oraş care te-a primit ca la tine acasă, îţi deschid uşile şi te pun la masă, şi tu faci ce faci. Din partea mea e o ruşine mare pe obrazul cetăţenilor din Iaşi. Este o lipsă crasă de respect faţă de noi, faţă de gazdele care au fost, faţă de acest oraş minunat. Aceşti oameni nu sunt vinovaţi că vin aceşti oameni în tribună. Sunt copii, sunt soţii, sunt mame... nu ai voie să te porţi de aşa natură. Degeaba ne dăm că suntem educaţi, dar din păcate suferim mult", a completat Croitoru.

După acest succes, FC Botoşani a urcat pe locul 5, cu 19 puncte. Etapa viitoare, moldovenii vor juca tot pe teren propriu, împotriva celor de la Astra Giurgiu, ocupanta locului 6, duminică, 27 octombrie. 

"Astra a tras un semnal de alarmă bătând la Sepsi. Nu este uşor să câştigi pe terenul lui Sepsi. Suntem în gardă", a conchis Croitoru.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare