Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, extrem de nemulţumit după victoria cu FC Argeş: "Mă deranjează lipsa de atitudine"

VIDEO | Marius Croitoru, extrem de nemulţumit după victoria cu FC Argeş: "Mă deranjează lipsa de atitudine"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a câştigat cu FC Argeş, însă cu emoţii. După ce a condus cu 3-0, Argeş a marcat de două ori, lucru care l-a nemulţumit extrem de mult pe Marius Croitoru.

"Este inexplicabil, cred că este vina că nu i-am făcut să se înţeleagă că se joacă până în minutul 90. Îmi asum acest lucru. Sunt foarte supărat, chiar trist. Din păcate ultimele 20 de minute... Este o lecţie pentru mine, ar trebui să înveţe şi jucătorii ceva. Din realitate, dacă nu din cuvintele mele. Puteam lua şi al treilea gol. 

Mă deranjează lipsa de atitudine, nu de valoare. Am arătat ca o echipă bună a campionatului, din păcate şi străinii care au venit s-au făcut români. Am văzut echipe mari care nu se opresc, nici la cinci, nici la şase", a spus antrenorul lui FC Botoşani după victoria la limită cu FC Argeş. 

FC Botoşani va juca la mijlocul săptămânii viitoare cu FC Ordabasay, în Europa League: "Este o echipă bună, să ai forţa să plăteşti 40-50 de mii de euro pe lună. Campionatul este foarte puternic, au avut în fiecare an reprezentant în cupele europene", a mai declarat Croitoru. 

Afla mai multe despre: fc botosanimarius croitoru 

viewscnt
Articole similare