Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, în culmea fericirii după ce l-a învins pe Gică Hagi: "Nu mă opresc aici"

VIDEO | Marius Croitoru, în culmea fericirii după ce l-a învins pe Gică Hagi: "Nu mă opresc aici"

FC Botoșani

Comentarii

Pe un teren aproape îngheţat şi acoperit într-o mare proporţie de zăpadă, FC Botoşani a învins Viitorul lui Hagi, scor 1-0, iar la finalul meciului Marius Croitoru a afirmat că nu vrea să se oprească aici.

"O victorie venită în urma unei reprize foarte bune, pentru că prima repriză ne-a aparţinut în totalitate. Am avut ocazii şi un joc foarte bun. Cred că şi în a doua repriză ocazia cea mai mare tot noi am avut-o, la acea bară şi acel luft al lui Andrei. Nu cred că au avut nicio ocazie de gol, eu zic că victoria este meritată", a spus Croitoru despre meciul de luni seară. 

După această victorie, Botoşani a reuşit să nu piardă în campionatul regulat împotriva celor de la Viitorul, acestea fiind primele întâlniri directe ale lui Marius Croitoru cu "Regele" fotbalului românesc: "Să îi iei patru puncte din şase lui Hagi e o reuşită. Nu mă opresc aici, pentru că nu acesta e ţelul meu. Dar sunt mândru pentru ceea ce am realizat ca echipă".

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe