Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Marius Croitoru îşi pune la punct portarul: „Cu talpa o ia Ongenda, tu trebuie să joci simplu” + Motivul pentru care l-a păstrat pe teren: „Dar degeaba.. nu învaţă!”

VIDEO Marius Croitoru îşi pune la punct portarul: „Cu talpa o ia Ongenda, tu trebuie să joci simplu” + Motivul pentru care l-a păstrat pe teren: „Dar degeaba.. nu învaţă!”

Superliga

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 3-2, şi urcă pe loc de play-off în Liga 1. Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor, priveşte partea plină a paharului: modul cum jucătorii săi au revenit în partidă.

Asta facem, asta antrenăm. Am început meciul foarte prost, incredibil de prost. Două greşeli mari, putea să ne coste foarte mult. Să revii de la 2-0 e greu. După al doilea gol am început să jucăm, nu mai aveam nimic de pierdut. Noi antrenorii fără jucători suntem nimic, degeaba avem idei. Au dovedit azi că sunt nişte jucători admirabil. 3 puncte vitale pentru a mai putea spera la play-off”, a declarat, după meci, antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru.

Întrebat despre gafa portarului la al doilea gol, când austriacul a scăpat mingea în poartă: „Ce pot să simt când văd autogolul? Am vrut să îl schimb, dar mă gândeam că îl dărăm de tot. L-am ţinut în teren să îşi revină. Cu talpa o ia Ongenda, tu trebuie să joci simplu. Nu învaţă.. Păcat că este un jucător foarte bun. Are momente de relaxare şi poate să ne coste scump greşeala lui. Azi se putea rupe tot din cauza lui”.

BOTOŞANI A ÎNTORS REZULTATUL LA PLOIEŞTI

Botoşani nu a început prea bine meciul, spre disperarea antrenorului, Marius Croitoru. Primul gol al Chindei a venit încă din minutul 6, când Florea a obţinut un penalty. Haţegan, arbitrul partidei, a considerat că jucătorul Chindei a fost „deranjat” de Patache în drumul spre poarta adversă. Popa a marcat din penalty, fără emoţii. Al doilea gol a venit la nici 5 minute după, când Hankic, portarul lui FC Botoşani, a gafat monumental şi si-a scăpat mingea în poartă.
Botoşani, împinsă de la spate de Croitoru, a marcat în minutul 25 prin Fili. Iar până la pauză, moldovenii au reuşit să restabilească egalitatea, prin Keyta. Când au revenit de la pauză, cele două echipe au avut ocazii mari. Însă tot Botoşani a înscris: Chindriş a marcat cu capul golul de 3-2, scorul final de pe stadionul „Ilie Oană”.

Cu acest rezultat, Botoşani urcă în clasament pe locul 5, o poziţie care îi oferă un post în play-off. În timp ce, Chindia Târgovişte este pe locul 7, cu 28 de puncte.

 

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare