Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, nemulţumit după 2-2 cu Viitorul: "Nu sunt bucuros. Nu au ajuns la poartă în prima repriză"

VIDEO | Marius Croitoru, nemulţumit după 2-2 cu Viitorul: "Nu sunt bucuros. Nu au ajuns la poartă în prima repriză"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru este un antrenor nemulţumit după ce echipa sa a terminat la egalitate, 2-2, cu Viitorul, în deplasare. Tânărul tehnician este de părere că elevii săi meritau victoria.

"Nu sunt bucuros, trebuia să câştigăm. Din punctul meu de vedere nu au ajuns la poartă în prima repriză. Şi sfârşitul reprizei a doua ne-a aparţinut. Nu mă interesează cât primesc, important este să dau un gol mai mult ca adversarul", a spus Croitoru la flash interviul de după meciul de la Ovidiu. 

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani a vorbit şi despre doi jucători. Întrebat despre transferul lui Ofosu, care a fost unul dintre cei mai buni jucători cu Viitorul, Croitoru a spus că s-a chinuit un an pentru a îl aduce. La capitolul plecări, el a reuşit să îl ţină la echipă pe George Miron: "George are încredere în mine. Este liderul în vestiar, este căpitanul nostru şi continuitatea îi aduce progres şi cu siguranţă vor veni şi oferte foarte bune".

La finalul rundei cu numărul 5, FC Botoşani ocupă locul 4, cu nouă puncte. 

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe