Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, nemulţumit după meciul din Bănie: "Nu i-am văzut în jumătatea noastră. Nu este un scor meritat". Ce a vorbit cu Piţurcă

VIDEO | Marius Croitoru, nemulţumit după meciul din Bănie: "Nu i-am văzut în jumătatea noastră. Nu este un scor meritat". Ce a vorbit cu Piţurcă

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoşani, nu a fost deloc mulţumit după înfrângerea de pe "Ion Oblemenco". Echipa sa a avut o mulţime de ocazii în repriza secundă, iar în prima repriză, U Craiova a primit un penalty controversat.

"Am fost naivi. Sunt nişte fotbalişti cu calităţi incredibile, le-am explicat ceea ce înseamnă Craiova. Ne-am temut la început. Acesta este fotbalul, am dominat Craiova, nu i-am văzut în jumătatea noastră în a doua repriză. Ne-am asumat când a ieşit portarul, nu este un scor meritat, dar felicit Craiova pentru primele 20 de minute", a spus Croitorul la flash interviul de la finalul meciului. 

Tehnicianul de la Botoşani nu a insistat prea mult pe faza din prima repriză, atunci când Andrei Ivan a obţinut un penalty din care Craiova a făcut 2-0: "Nu îmi dau seama dacă a fost penalty. Am înţeles că a fost uşor acordat"

În timpul partidei, chiar dacă a fost una stresantă şi foarte încărcată, Marius Croitoru a avut timp să vorbească la marginea terenului cu Victor Piţurcă: "Vorbeam la general, despre situaţia fotbalului, nu poate să fie decât o plăcere să stau de vorbă cu un antrenor aşa mare"

Afla mai multe despre: marius croitoruu craiova - botosani 

viewscnt
Articole similare