Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru nu s-a mai putut abţine şi şi-a ieşit din minţi: "Este incredibil. Rar mi-a fost dat să văd aşa ceva în fotbal!"

VIDEO | Marius Croitoru nu s-a mai putut abţine şi şi-a ieşit din minţi: "Este incredibil. Rar mi-a fost dat să văd aşa ceva în fotbal!"

FC Botoșani

Comentarii

Marius Croitoru a atras atenţia asupra arbitrajului, înaintea meciului cu FC Hermannstadt, de luni. Tehnicianul echipei FC Botoşani este tare nemulţumit de arbitrajul brigadei lui Horaţiu Feşnic, din meciul cu Chindia Târgovişte, câştigat cu 1-0 de moldoveni.

"Este foarte important, dar mai sunt încă două jocuri în afară de acesta în care sunt puse în joc încă şase puncte, cu cât acumulăm mai multe puncte suntem mai aproape de obiectivul final. Orice teren greu pe noi ne dezavantajează.

Am în minutul 75 gol valabil, după care în minutul 76 au ei contraatac, dau în bară şi un jucător aflat în ofsaid un metru şi ceva dă cu capul, poarta goală, norocul nostru că nu a dat gol. Că arbitrul de tuşă a lăsat jocul să continue. Este incredibil. Rar mi-a fost dat să văd aşa ceva în fotbal.

Eu să dau gol, să îmi anuleze golul, după care să lase echipa adversă într-un ofsaid mare şi să şi marcheze gol. Este incredibil, este prea mult.

Nu avem nevoie să fim ajutaţi. Vreau să fiu arbitrat corect. Nu vreau decât ceea ce merit. Nu deranjăm pe nimeni, vrem să jucăm fotbal. (n.r. - Ţie de ce ţi-a dat galben?) Bucurie excesivă. Sunt greşeli omeneşti, dar numai într-o parte e prea mult, din punctul meu de vedere", a declarat Marius Croitoru, într-o conferinţă de presă.

FC Botoşani - FC Hermannnstadt, luni, ora 17:00, Telekom Sport 1

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Hermannstadt este programat să se dispute luni, de la ora 17:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: croitoru 

viewscnt
Articole similare