Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru, pus pe glume după ce a spart un geam în timpul meciului: "Sunt de partea celor care m-au înţeles". L-a plătit şi şi-a cerut scuze

VIDEO | Marius Croitoru, pus pe glume după ce a spart un geam în timpul meciului: "Sunt de partea celor care m-au înţeles". L-a plătit şi şi-a cerut scuze

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani, Marius Croitoru, şi-a cerut scuze, după ce a spart un geam de pe stadionul propriei echipe.

Deşi s-a terminat la egalitate, partida dintre FC Botoşani şi U Craiova a fost una cu ocazii. Tensiune a fost de ambele părţi, dar mai ales pentru Marius Croitoru, care nu trece prin cea mai fericită perioadă la FC Botoşani. 

Croitoru a spart un geam din loja stadionului din Moldova, pe care l-a şi plătit între timp. Antrenorul a glumit pe seama incidentului şi şi-a cerut scuze:

"Sunt de partea celor care m-au înţeles (n.r. - râde). Băteam în geam ca să-i fac semn lui Babunski, că n-a şutat la poartă, a încercat o pasă, a interceptat şi a ieşit o fază periculoasă. Da, bineînţeles (n.r. - că am plătit geamul). Greşeala în viaţă se plăteşte. Sunt gesturi reprobabile. Am copii mari, am familie, sunt trist acum pentru gestul acela. 

Soţia era supărată. Am copiii mari, au prieteni. E un gest pe care-l regret şi cu siguranţă nu va mai face parte dintre gesturile mele pe viior şi nu mă caracterizează astfel de gesturi", a declarat Marius Croitoru. 

VIDEO | Marius Croitoru a spart un geam în FC Botoşani - U Craiova 0-0

Afla mai multe despre: marius croitorugeam spart 

viewscnt
Articole similare