Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru s-a enervat înainte de meciul cu FCSB: ”Numai oamenii mici pot face lucrurile acestea”. Ce l-a deranjat

VIDEO | Marius Croitoru s-a enervat înainte de meciul cu FCSB: ”Numai oamenii mici pot face lucrurile acestea”. Ce l-a deranjat

Superliga

Comentarii

Pentru prima dată în play-off, FC Botoşani începe tare, cu FCSB, pe teren propriu, sâmbătă, de la 20:30, live pe Telekom Sport 1. Marius Croitoru spune că-şi doreşte foarte mult o victorie, pentru a pune capăt speculaţiilor.

Marius Croitoru a reuşit să o ducă pe FC Botoşani în play-off-ul Ligii 1, după un parcurs excelent. Moldovenii au câştigat toate meciurile din acest an, patru victorii din patru posibile şi au arătat un joc foarte spectaculos. Croitoru speră că jucătorii săi vor face din nou un meci foarte bun şi vor reuşi să se impună cu FCSB:

”(Crezi că vei reuşi să obţii prima victorie pentru FC Botoşani, pe teren propriu, contra FCSB?) Este dorinţa mea cea mai mare. Rămâne de văzut la ora jocului ce vom face. Nu am un număr de victorii. Îmi propun ca echipa să joace acelaşi joc frumos. Nu vreau să câştig întâmplător, cu şansă, chiar dacă am mai şi făcut-o, vreau să câştig în urma unor jocuri consistente. Prefer să joc frumos şi chiar dacă pierd, să o fac în urma unui joc frumos. Suntem pe un loc 3, ne dorim să rămânem în preajma acestui loc. Locul 6 nu mă mulţumeşte, nu mă duce în cupele europene”, a declarat Marius Croitoru.

Croitoru, enervat de cei care acuză o înţelegere între FC Botoşani şi FCSB

Fost mijlocaş la FCSB, Marius Croitoru spune că este foarte deranjat de cei care afirmă că există o relaţie de strânsă prieteni între FC Botoşani şi echipa lui Gigi Becali, care duce la rezultate interpretabile:

”De asta îmi doresc atât de mult să câştig în faţa Stelei, ca să mai ştergem puţin din imaginea în care, din păcate, pentru unii vorbele lovesc mai tare decât o piatră. Să vii să spui că se dau la o parte cu Steaua este deranjant. Numai oamenii mici pot face lucrurile acestea. Îmi doresc din tot sufletul. Chiar dacă am câştigat la Steaua, lumea tot asta spune. Asta este”, a mai spus Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare