Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru scrie istorie la Botoşani: "Asta le-am cerut băieţilor" Ce spune despre viitorul lui Soiledis

VIDEO | Marius Croitoru scrie istorie la Botoşani: "Asta le-am cerut băieţilor" Ce spune despre viitorul lui Soiledis

FC Botoșani

Comentarii

Antrenorul moldovenilor a adus prima victorie din istoria confruntărilor directe cu roş-albaştrii. În urma succesului, Miron & Co au ajuns pe podiumul Ligii I.

Marius Croitoru are parte de un debut de vis pe banca celor de la FC Botoşani. La prima experienţă ca antrenor, fostul fotbalist al FCSB şi-a învins clar fosta echipă. 
 
"Meciul a fost la discreţia noastră. Am avut cel puţin cinci ocazii de a înscrie. Eu cred că scorul nu arată realitatea din teren. Eu le-am spus că sunt fotbalişti şi trebuie să joace fotbalul cu plăcere. Când ai plăcere, nu are cum să nu îţi iasă. Ştiu că sunt fotbalişti foarte buni şi cunosc ce îmi doresc de la ei. Ne chinuim la antrenament ca să fim fericiţi la meci. Nu vreau să fiu fericit la antrenament şi să plâng la meci. În fotbal nu îmi este frică de absolut nimeni. Ştiu ce pot, ştiu ce pot copiii mei, băieţii mei. Nu am teamă de nimic. Fotbalul se joacă pe teren, nu afară. Afară respectăm pe toată lumea, în teren nu respectăm pe nimeni. Asta este viaţa" a explicat succesul antrenorul celor de la FC Botoşani. 
 
Croitoru a dezvăluit şi ce i-a spus lui Soiledis înainte să apară oferta din partea FCSBului pentru fundaşul botoşănenilor. 
 
"Există posibilitatea să se ducă la FCSB, este un fotbalist bun, iar FCSB este un club mare, cel mai mare din România. Este normal să îşi dorească să ajungă acolo, are un istoric foarte bun, a jucat la cele mai mari echipe din Grecia şi este normal să ajungă la cea mai mare echipă din România. I-am explicat clar că nu îl oprim, pentru că atunci când am început pregătirea în vară i-am spus ce vreau de la el. Vreau să se bucure de fotbal, vreau să joace fotbal cu plăcere, iar când va veni o ofertă, îi voi da drumul. Nu mă voi opune, pentru că este la o vârstă la care trebuie să câştige mai bine decât o face la Botoşani" a încheiat antrenorul de 38 de ani. 
 
 
 
 
 
 

Afla mai multe despre: fc botoşanifcsbcroitorusoiledis 

viewscnt
Articole similare