Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru şi-a ameninţat jucătorii în timpul meciului. Antrenorul a răbufnit şi la declaraţii: "Mi-e greu să-mi găsesc şi cuvintele"

VIDEO | Marius Croitoru şi-a ameninţat jucătorii în timpul meciului. Antrenorul a răbufnit şi la declaraţii: "Mi-e greu să-mi găsesc şi cuvintele"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani a condus în deplasarea de la Academica Clinceni, a avut şi un jucător în plus în teren, după eliminarea lui Pîrvulescu, însă ilfovenii au reuşit să egaleze chiar şi în inferioritate numerică, după un gol la care portarul moldovenilor, Pap, s-a poziţionat greşit, totul spre nemulţumirea lui Croitoru, care şi-a ameninţat jucătorii.

"Cum să fiu mulţumit? La ce să fiu mulţumit? Iau un punct la Clinceni, de ce să fiu mulţumit? Mi-e foarte greu să îmi găsesc cuvintele acum, sunt foarte supărat. Cum să nu fiu nervos când joci cu o echipă net inferioară şi să iei gol în 10 oameni? O dată au ajuns la poartă şi au dat gol de la 16 metri cu capul. Să fiu vesel? Normal, le-am spus clar că de meciul acesta se leagă toată munca lor de un an de zile. Din păcate, unii nu au înţeles.

Am ţipat cât am putut de pe margine, dacă ei nu înţeleg? Unii sunt supăraţi că nu joacă, unii supăraţi că joacă. Asta este, vom trage linie după meciul cu Dinamo şi vom vedea exact unde ne aflăm. Din păcate am pierdut o şansă mare de a ne apropia cât de cât de obiectiv. Ruşinos ca o echipă gen Clinceni să ia 4 puncte într-un an de zile Botoşaniului" , a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: croitorubotosani 

viewscnt
Articole similare