Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Marius Croitoru şi-a făcut calculele pentru play-off: "Pe hârtie, la programul pe care-l avem, suntem favoriţi"

VIDEO | Marius Croitoru şi-a făcut calculele pentru play-off: "Pe hârtie, la programul pe care-l avem, suntem favoriţi"

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani dă asaltul decisiv pentru playoff în acest final de an. La un punct în urma poziţiei a şasea, jucătorii lui Croitoru dau piept cu Academica, echipă care în tur le-a furat două puncte după ce au condus-o cu 2-0.

"Nu aş vrea să o tratez ca pe o revanşă, ci aş vrea să o tratez ca pe o finală, pentru că este un meci foarte important în istoria acestui club. Se pot lega foarte multe lucruri frumoase în cazul unei victorii. Este cel mai important meci al nostru din tot anul. Este important cum îl vom trata, pentru că, pentru mine, singurul rezultat care contează este victoria.

Pe mine mă interesează ca băieţii, la momentul respectiv, să fie montaţi şi, cel mai important, să fie conştienţi că de acest meci se pot lega foarte multe lucruri frumoase pentru club şi pentru ei. Sunt şase meciuri, calculele sunt simple din punct de vedere matematic cel puţin, în care avem mari şanse ca la sfârşitul campionatului regulat să ne aflăm acolo unde ne dorim cu toţii.

Un calcul simplu ar fi să obţinem patru victorii. E greu să spui acum că pe hârtie eşti favorit sau că ai un program mai uşor. Da, privind echipele cu care joci, nefiind cele din play-off, normal că gândeşti aşa. Dar să ştiţi că astea sunt cele mai grele meciuri" , a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: fc botosanicroitoru 

viewscnt
Articole similare